Özel Üniversiteler
-
pardon, basta para sordugun icin oraya odaklanmısım ben.
bilgisayar mühendislikleri icin 2011'in %50 burslu en düsük puanları :
bilkent - 504.827
atılım - 382.086
sanırım digerlerinin yarı burslu secenegi yok. ya sadece tam burslu var ya da ceyrek burslu.
-
bu kadar parayı verecegine yurt dısında oku..
-
paşa bilkent iyidir. adam eder.
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------bu kadar parayı verecegine yurt dısında oku..
-----------------------------
adamı yanlış yönlendirmeyin
yurt dışında okumak öyle basit değil
sen yurt dışında okuyorsun diye herkesin yurt dışında okuyabilme kapasitesi yok
türkiyedeki universitelerde başarılı olmayan adamın yurtdışında okuması zor...
ingilizce bilmiyorsa binlerce € u heba eder gelir trye
üstelik mühendislik...
bu arada madem 3binin garantiyse ne diye okulun ücretini düşünüyorsun ki... -
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------özel üniversiteye gidip napcan la verceğin o parayı bi yıl daha dershaneye ver git krallar gibi devlet üniversitesi oku
-----------------------------hocam yanlış düşünüyorsun. Yüzde 50 ben kazancam yüzde 50 babam versin. 4 yılda 36 milyar yapar. Ben ayda 3 milyardan işe başlıcağım, 12 ayda 36 milyar çıktı. Bide dersaneye gidip 1 sene kaybetmek var hocam sen düşün. 1 senede kaybediceğim para 36 milyar.
-----------------------------hacım yanlış yönlendirmiş olmasınlar? lise mezununa 3 milyar maaş ?
hem diyorsan ben zaten işi biliyorum pc mühendisliği okuyup kendini kasma başka bir lisans oku, yükseklisansı bilgisayar müh. okursun. He tabi işi bilmiyorsan üniversitede kasıcam diyorsan git oku ama seni şirketler değil 3 k tl, stajyer olarak alırlarsa yat kalk dua et
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------Tengri bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------özel üniversiteye gidip napcan la verceğin o parayı bi yıl daha dershaneye ver git krallar gibi devlet üniversitesi oku
-----------------------------hocam yanlış düşünüyorsun. Yüzde 50 ben kazancam yüzde 50 babam versin. 4 yılda 36 milyar yapar. Ben ayda 3 milyardan işe başlıcağım, 12 ayda 36 milyar çıktı. Bide dersaneye gidip 1 sene kaybetmek var hocam sen düşün. 1 senede kaybediceğim para 36 milyar.
-----------------------------hacım yanlış yönlendirmiş olmasınlar? lise mezununa 3 milyar maaş ?
hem diyorsan ben zaten işi biliyorum pc mühendisliği okuyup kendini kasma başka bir lisans oku, yükseklisansı bilgisayar müh. okursun. He tabi işi bilmiyorsan üniversitede kasıcam diyorsan git oku ama seni şirketler değil 3 k tl, stajyer olarak alırlarsa yat kalk dua et
-----------------------------hocam abilerimiz var bu işin içinde heralde ondan böyle rahatım. Ve ne öğreniceksem 4 yılda öğrenicem.