Özel Üniversiteler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pardon, basta para sordugun icin oraya odaklanmısım ben.

bilgisayar mühendislikleri icin 2011'in %50 burslu en düsük puanları :

bilkent - 504.827

atılım - 382.086

sanırım digerlerinin yarı burslu secenegi yok. ya sadece tam burslu var ya da ceyrek burslu.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bu kadar parayı verecegine yurt dısında oku..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emanuel
    Emanuel's avatar
    Erkek

paşa bilkent iyidir. adam eder.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------

bu kadar parayı verecegine yurt dısında oku..

adamı yanlış yönlendirmeyin

yurt dışında okumak öyle basit değil

sen yurt dışında okuyorsun diye herkesin yurt dışında okuyabilme kapasitesi yok

türkiyedeki universitelerde başarılı olmayan adamın yurtdışında okuması zor...

ingilizce bilmiyorsa binlerce € u heba eder gelir trye

üstelik mühendislik...

bu arada madem 3binin garantiyse ne diye okulun ücretini düşünüyorsun ki...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

özel üniversiteye gidip napcan la verceğin o parayı bi yıl daha dershaneye ver git krallar gibi devlet üniversitesi oku

hocam yanlış düşünüyorsun. Yüzde 50 ben kazancam yüzde 50 babam versin. 4 yılda 36 milyar yapar. Ben ayda 3 milyardan işe başlıcağım, 12 ayda 36 milyar çıktı. Bide dersaneye gidip 1 sene kaybetmek var hocam sen düşün. 1 senede kaybediceğim para 36 milyar.

hacım yanlış yönlendirmiş olmasınlar? lise mezununa 3 milyar maaş ?

hem diyorsan ben zaten işi biliyorum pc mühendisliği okuyup kendini kasma başka bir lisans oku, yükseklisansı bilgisayar müh. okursun. He tabi işi bilmiyorsan üniversitede kasıcam diyorsan git oku ama seni  şirketler değil 3 k tl, stajyer olarak alırlarsa yat kalk dua et

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

Tengri bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

özel üniversiteye gidip napcan la verceğin o parayı bi yıl daha dershaneye ver git krallar gibi devlet üniversitesi oku

hocam yanlış düşünüyorsun. Yüzde 50 ben kazancam yüzde 50 babam versin. 4 yılda 36 milyar yapar. Ben ayda 3 milyardan işe başlıcağım, 12 ayda 36 milyar çıktı. Bide dersaneye gidip 1 sene kaybetmek var hocam sen düşün. 1 senede kaybediceğim para 36 milyar.

hacım yanlış yönlendirmiş olmasınlar? lise mezununa 3 milyar maaş ?

hem diyorsan ben zaten işi biliyorum pc mühendisliği okuyup kendini kasma başka bir lisans oku, yükseklisansı bilgisayar müh. okursun. He tabi işi bilmiyorsan üniversitede kasıcam diyorsan git oku ama seni  şirketler değil 3 k tl, stajyer olarak alırlarsa yat kalk dua et

hocam abilerimiz var bu işin içinde heralde ondan böyle rahatım. Ve ne öğreniceksem 4 yılda öğrenicem.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 1905 Toplam Mesaj: 17