Özel Yazılmış WP Teması Nasıl Araklanır?
-
Merhabalar,
Web tasarım ajansında çalışan bir arkadaşım var, arada paslaşıyoruz. Kurumsal sitelerin haricinde el altından adult işler de yapıyor :) Geçen bir site gösterdi, baktım Wordpress teması. Aradım taradım yok. Adamlar özel yazmışlar sanırım temayı. Bu temayı nereden bulabilirim, nasıl araklarım? httrack yemiyor, dosyaları eksik geliyor.
Yardımcı olabilecek arkadaş PM atsın, link vereyim. Alenen paylaşım yapmayak...
-
Tema yapmayı bilen birisi birebir bakarak sıfırdan yapacak başka çare yok hocam.
-
Mustafa bunu yazdı
Tema yapmayı bilen birisi birebir bakarak sıfırdan yapacak başka çare yok hocam.
Hassikome o zaman :-/
-
Şu aralar parayada ihtiyacım var ücretli yaptırmayı düşünürsen takla attırırım :D
Son klon projem:tipoyun[nokta]com orjinali
oyuneks[nokta]com benim klonum
-
1234567B bunu yazdı
Şu aralar parayada ihtiyacım var ücretli yaptırmayı düşünürsen takla attırırım :D
Son klon projem:tipoyun[nokta]com orjinali
oyuneks[nokta]com benim klonum
pm atıyorum müdür
-
Başka fikri olan?
-
html templateleri cssleri imgleri çek gereksiz yazıları şutla. entegre et tamamdır
-
TheKorsans bunu yazdı
html templateleri cssleri imgleri çek gereksiz yazıları şutla. entegre et tamamdır
httrack ile denedim. html ve css dosyaarını alamadım. Sadece index var hepsi o...
-
yanlış biliyorsam düzeltin lütfen
idm ile indir hatırladığım kadarı ile herşeyi indiriyodu..
-
aramaya inan hannibalgan :)
-
http://www.metaproducts.com/mp/offline_explorer.htm al bununla indirmeyi dene olmadi at linki cekiyim full siteyi sana