Özel Yurtmu?Devlet Yurdumu?
-
@legion
8 yıldır bu piyasadayım ve istediğin her yönetici kırar =))
erkek yurtlarında evet haklısın yüzünüze bakmazlar ama özellikle babalar kızlarını yerleştirirken daha titiz olurlar ve her kız yurdunda aklınıza gelen herşey yapılır =))
edit: özel yurtlarda yemeklerden numune falan alınmaz, sadece 2 ayda bir gelen meb yemek listesini alır o da sallamaz...
ama mediko yemekleri gıdacılar tarafından kontrol edilir =))
-
ben yurt müdürü olacağım ve bi kıza yumurta kıracağım :)
kafama sıkarım daha iyi..
o bahsettiğin yurt türünden türkiyede kaç tane var? Hepsinin öyle olması pek inandırıcı gelmedi bana :)
-
@legion
türkiye genelini açıkçası bilmiyorum ama bursadaki çoğu yurdun kalitesini bilirim...
%70 i bu tarz hismet verir...
tabi aylık 500 +-50 civarlarında alırlar öğrenciden =))
ama bir şeyini eksik etmezler...
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------@legion
türkiye genelini açıkçası bilmiyorum ama bursadaki çoğu yurdun kalitesini bilirim...
%70 i bu tarz hismet verir...
tabi aylık 500 +-50 civarlarında alırlar öğrenciden =))
ama bir şeyini eksik etmezler...
-----------------------------
o parayı vermekde her yiğidin harcı değil.tabi yumurta kırarlar az paramı:) -
özel yurtların çogu cemaat yurdu devlet yurduna git rahat edersin kız erkek karışık oluyor hem ortam kurarsın sap gibi kalmazsın :)
-
evsiz bunu yazdı:
özel yurtların çogu cemaat yurdu devlet yurduna git rahat edersin kız erkek karışık oluyor hem ortam kurarsın sap gibi kalmazsın :)
-----------------------------böyle bir konuya böyle bir nick çok yakıştı açıkçası =))))
yok yav cemaat yurtları ucuz oluyor çok =))
gece 5 ten sonra çıkartmıyorlar 8 den sonra içeri almıyorlar, yemeklerde full et falan oluyor, anlamadım nasıl bir iştir =)))
@nickimyok
valla bursa da fiyatlar böyle, 400 lira 3 kişilik odalar...
sivasta nasıldır fikrim yok, ama tek kişilik odada kalıp 500 veren öğrenciye yumurta kırılıyorsa 3 kişilikte kalıp 400 verene de kırılır =))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------evsiz bunu yazdı:
-----------------------------böyle bir konuya böyle bir nick çok yakıştı açıkçası =))))
yok yav cemaat yurtları ucuz oluyor çok =))
gece 5 ten sonra çıkartmıyorlar 8 den sonra içeri almıyorlar, yemeklerde full et falan oluyor, anlamadım nasıl bir iştir =)))
@nickimyok
valla bursa da fiyatlar böyle, 400 lira 3 kişilik odalar...
sivasta nasıldır fikrim yok, ama tek kişilik odada kalıp 500 veren öğrenciye yumurta kırılıyorsa 3 kişilikte kalıp 400 verene de kırılır =))
sivas zara bölgesi zaten dediğm gibi gelişmemiş bi yer 400den aşağıdır 250 bile olabilir.sonuçta ilçe.