Özelden Arayanı Nasıl Buluruz ?
-
Mahkemeye başvurmadan özelden arıyanı nasıl anlarım ?
saygılarımla
-
Zamanının aria sında bı arkadasım calısıyordu, soyluyodum ona benı su saatte bırısı aradı ozelden dıye telsım tukcell farketmıyordu hemen soyluyodu numarayı bı dumenıde varda ben bılmıyorum valla :)
-
ya bişeyler diyor ama yok 6600 rın olacakmış yok mail ayarlarını yapacakmışsında senin maline özel no dan arayanın nosu düşecekmiş ama tırt bişi en iyisimi müşteri hizmetlerinde arkadaşın olacak.........
-
zamanında o 6600 larda solenen dalgayı yok maılıne duscek hesabını 6630da denedım hemen hemen aynı sıstemler.
bısı olmadı ıse yaramıo galıba oda en ıyısı tanıdık olcak =)
-
özelden arayanı bulamazsın bunun hiç bir yolu yok (şimdilik).Mahkeme kararıtlada ancak 2 ay sonra öğrenirsin kımın aradığını..Başka yolu yok yani nasıl bulabılırız ın cevabı; bulamazsınki :)
-
Abi sana şunu söyliyim, eger aramasının seni çok mutlu edeceği bir kız varsa ve sen özel çağrının ondan gelebilme ihtimalini düşünüp acaba diye soruyorsan hiç heveslenme kardeş. Arayan kesinlikle o değildir. En begenmediğin en uyuz kaptıgın kız arar o yuzden siktir et özel çagrıyı falan.
-
bulamazsın hacı ya kafanı kullanıp bir şekilde laf almaya çalışacaksın ağzından ya tahmin yolu yada savcılığa gideceksin :D
-
Git özele sor gibi iğren ötesi bi espri yapardım ama neyse...
-
lan o özel numara benide arıor :P :P :P
-
- müşteri hizmetlerini ara veya fbı veya cıa i ara sor g. ne zaman kaşıdığımızı bile biliyolar a.q:D

- müşteri hizmetlerini ara veya fbı veya cıa i ara sor g. ne zaman kaşıdığımızı bile biliyolar a.q:D
-
ok,hocam demekki ümit yok :( yinede sağ olun.
Toplam Hit: 4165 Toplam Mesaj: 16