Özenle Topladığım Donanım Ürünlerimi Satıyorum.
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------dün daha ucuz değilmiydi parçalar ve toplam bnmi yanlış hatırladım :(
-----------------------------
Durumun farkedilmeyeceğini düşünerek bir çakallık yapmak peşindeymişim izlenimi vermene müsade etmem. Parçalara eklediğim max. 20 TL. Oda burdan başka platformlarda da satışa sunmamdan kaynaklanıyor. Eksik parçalar vardı. Hepsini düzenledim ve fiyatları güncelledim.
Ayrıca o ilanı açtığımda tek tek satma amacım vardı ancak, şu anda toplu satmaktan yanayım. Toplu satın alacak kişiyede güzel bir fiyat yapacağımı belirttim zaten. Fiyatlarda fesat bir oynama yok. Teşekkürler. -
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------Bisses bunu yazdı:
-----------------------------dün daha ucuz değilmiydi parçalar ve toplam bnmi yanlış hatırladım :(
-----------------------------
Durumun farkedilmeyeceğini düşünerek bir çakallık yapmak peşindeymişim izlenimi vermene müsade etmem. Parçalara eklediğim max. 20 TL. Oda burdan başka platformlarda da satışa sunmamdan kaynaklanıyor. Eksik parçalar vardı. Hepsini düzenledim ve fiyatları güncelledim.
Ayrıca o ilanı açtığımda tek tek satma amacım vardı ancak, şu anda toplu satmaktan yanayım. Toplu satın alacak kişiyede güzel bir fiyat yapacağımı belirttim zaten. Fiyatlarda fesat bir oynama yok. Teşekkürler.
-----------------------------Hacı gel şu ramleri ver ya :)
-
Up. Satış devam ediyor.
-
Toplu alım dahilinde satış devam ediyor.
-
Güzel orta düzey bir makina.Hayırlı satıslar.