folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Özenti Ceza(Deliller Var)

Özenti Ceza(Deliller Var)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    http://www.youtube.com/watch?v=hd1PpI-vIQo ben zamanında ceza için bi video yaptım hepiniz izleyin :Ç
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    SaoLs..

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    fbworld

Senin Kitabini sikiyim orospu ewladi senide tum rapcileride ta anasinin amindan sikiyim orospunun ewladi !
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    holydemon  gel sik o zman ?  tanımadıgınız kısılere kufretmeyi ne kadar cok sevıoyosunuz aq netten ıkı kufredınce en kral metalcı sız oluosunuz dımı en hayırlı işleride siz yapmıs oluosunuz ? ne rexx de raat duruosunuz nede burda insan olun azıcık be
    edit: youtubedakı yorumlara yazmışsın

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Fon müzigi raple ugrasanlar bilir buna bit derler ..aynisi olabilir ..zaten ..rap söyleyenler ..hazir bit'leri degistirerek ..kullanirlar ..:)

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

pahuahu sago playbakc yapımouş : D: :D:D:D:D aynen yarıl amk.adamın canlı performanslarını izleyin de konuşun.

Melancolia rulz : D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------

pahuahu sago playbakc yapımouş : D: :D:D:D:D aynen yarıl amk.adamın canlı performanslarını izleyin de konuşun.

Melancolia rulz : D

-----------------------------

canlı performans : beni seviyor musunuuuuuuuuuuz ?

xD

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    huhuhu : D kolpa cea break dance yaparken nasıl ya : D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    ben de bilen bilir özentilik konusunda takıntılıyım. bazı tespitlerim var benim de özenti klipler falan yakında toplayıp sunacağım kanıtlarıyla...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
Toplam Hit: 2262 Toplam Mesaj: 19