Özenti Ceza(Deliller Var)
-
http://www.youtube.com/watch?v=hd1PpI-vIQo ben zamanında ceza için bi video yaptım hepiniz izleyin :Ç
-
SaoLs..
-
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------holydemon gel sik o zman ? tanımadıgınız kısılere kufretmeyi ne kadar cok sevıoyosunuz aq netten ıkı kufredınce en kral metalcı sız oluosunuz dımı en hayırlı işleride siz yapmıs oluosunuz ? ne rexx de raat duruosunuz nede burda insan olun azıcık beedit: youtubedakı yorumlara yazmışsın
-
Fon müzigi raple ugrasanlar bilir buna bit derler ..aynisi olabilir ..zaten ..rap söyleyenler ..hazir bit'leri degistirerek ..kullanirlar ..:)
-
pahuahu sago playbakc yapımouş : D: :D:D:D:D aynen yarıl amk.adamın canlı performanslarını izleyin de konuşun.
Melancolia rulz : D
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------pahuahu sago playbakc yapımouş : D: :D:D:D:D aynen yarıl amk.adamın canlı performanslarını izleyin de konuşun.
Melancolia rulz : D
-----------------------------canlı performans : beni seviyor musunuuuuuuuuuuz ?
xD
-
huhuhu : D kolpa cea break dance yaparken nasıl ya : D
-
ben de bilen bilir özentilik konusunda takıntılıyım. bazı tespitlerim var benim de özenti klipler falan yakında toplayıp sunacağım kanıtlarıyla...
Toplam Hit: 2262 Toplam Mesaj: 19

Senin Kitabini sikiyim orospu ewladi senide tum rapcileride ta anasinin amindan sikiyim orospunun ewladi !