Özgün Bir Haber Sitesi Açacağız - Önerileriniz
-
Arkadaşlar tam olarak haber sitesi denilmez.
Tamamen 10 kişilik grupla kendi ekonomi ve hukuk alanındaki yazılarımızla haber sitesi tasarımlı bir site oluşturacağız. Burada ön planda biz yazarlar olacak, web sitenin ismi değil.
İnsanlar bir haber sitesine girmiş gibi hissedecek ama içinde bizim yazılarımız olacak.
Merak ettiğim şu.
Atıyorum bir www.ensonhaber.com , bir www.internethaber.com
bunlar web sitelerininin alt yapısında ne kullanıyolar? Wordpress mi? Joomla mı? Ne?
Yani yorumların kontrolü, anasayfada nerede hangi grafik bulunacağı, tasarımın şekli, panel, takip sistemi.
Bunları çok merak ediyorum?
www.internethaber.com gibi bir sitem olması için ne kullanmalıyım?
Önerileriniz benim için çok önemli.
-
hocam onlar özel sistemler. öyle piyasa scriptleri değil. özel yazdırılıyorlar.
ayrıca tavsiyem TrendWP nin portal veya haber temasını satın alıp başlaman.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------hocam onlar özel sistemler. öyle piyasa scriptleri değil. özel yazdırılıyorlar.
-----------------------------TrendWP wordpress mi hocam? yeni bir script mi? Kullanışı nasıl? Çünkü yazar sayımız çok artacak biliyorum ben.
Kaliteli kurumsal bir site olacak. Büyük şirketler bizi basit bloglarımızda takibe aldı.
Biz kaliteyi arttırmak için böyle bir fikir yürüttük. Kaliteli bir sitemiz ve özgün yazılarımız olsun kurumsal havası olsun istiyoruz
-
SoloTurk bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------hocam onlar özel sistemler. öyle piyasa scriptleri değil. özel yazdırılıyorlar.
-----------------------------TrendWP wordpress mi hocam? yeni bir script mi? Kullanışı nasıl? Çünkü yazar sayımız çok artacak biliyorum ben.
Kaliteli kurumsal bir site olacak. Büyük şirketler bizi basit bloglarımızda takibe aldı.
Biz kaliteyi arttırmak için böyle bir fikir yürüttük. Kaliteli bir sitemiz ve özgün yazılarımız olsun kurumsal havası olsun istiyoruz
-----------------------------hocam demosu var.
wp altyapılı. teması bu. ancak çok kullanışlı. seosu mükemmel düşünülmüş.
her yere müdahale edebiliyorsun. ayrıca tema domain ismine lisanslanıyor başka domainde çalışmaz
-
İnternet yayıncılığı yapan bi firmaya iş başvurusunda bulunmuştum. İşi öğreneyim diye kullandım o sistemi bir kaç gün. Ne joomla ne de Wordpress kullanıyorlar. Parasını verip yazdırmışlar. Haber ajanslarını otomatik takip ediyor, kendi resim arşivine sahip, etiketleme cart curt gibi özellikleri vardı. Ama bu adamlar gibi gündemi hr an takip edip sıcağı sıcağına haber yayınlamayacaksanız (ki kişisel yazlarınızı yayınlayacakmışsınız) ucuz yollu birşeyler kullanın derim.
-
haber sitesinden ziyade blog olacak sanırım. wordpress kurup uygun bi temayla işi götürürsünüz.
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------İnternet yayıncılığı yapan bi firmaya iş başvurusunda bulunmuştum. İşi öğreneyim diye kullandım o sistemi bir kaç gün. Ne joomla ne de Wordpress kullanıyorlar. Parasını verip yazdırmışlar. Haber ajanslarını otomatik takip ediyor, kendi resim arşivine sahip, etiketleme cart curt gibi özellikleri vardı. Ama bu adamlar gibi gündemi hr an takip edip sıcağı sıcağına haber yayınlamayacaksanız (ki kişisel yazlarınızı yayınlayacakmışsınız) ucuz yollu birşeyler kullanın derim.
-----------------------------Evet hocam aynen öyle. Biz tasarımını da, içeriğini de, grafiğini de kendimiz halledelim, kaliteli olsun ucuz olsun istiyoruz.
Mesela benim sitem www.ahmetfaydali.com tasarımı güzel; kullanışlı ama bizim amaçlarımız için yetersiz.
Kurumsal bir izlenim vermiyor. Site ciddi bir hava vermesi lazım. Güven vermesi gerekli
-
SoloTurk bunu yazdı:
-----------------------------Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------İnternet yayıncılığı yapan bi firmaya iş başvurusunda bulunmuştum. İşi öğreneyim diye kullandım o sistemi bir kaç gün. Ne joomla ne de Wordpress kullanıyorlar. Parasını verip yazdırmışlar. Haber ajanslarını otomatik takip ediyor, kendi resim arşivine sahip, etiketleme cart curt gibi özellikleri vardı. Ama bu adamlar gibi gündemi hr an takip edip sıcağı sıcağına haber yayınlamayacaksanız (ki kişisel yazlarınızı yayınlayacakmışsınız) ucuz yollu birşeyler kullanın derim.
-----------------------------Evet hocam aynen öyle. Biz tasarımını da, içeriğini de, grafiğini de kendimiz halledelim, kaliteli olsun ucuz olsun istiyoruz.
Mesela benim sitem www.ahmetfaydali.com tasarımı güzel; kullanışlı ama bizim amaçlarımız için yetersiz.
Kurumsal bir izlenim vermiyor. Site ciddi bir hava vermesi lazım. Güven vermesi gerekli
-----------------------------dediğim temaları araştır hocam
-
myblackworldweb bunu yazdı:
----------------------------hocam demosu var.
wp altyapılı. teması bu. ancak çok kullanışlı. seosu mükemmel düşünülmüş.
her yere müdahale edebiliyorsun. ayrıca tema domain ismine lisanslanıyor başka domainde çalışmaz
-----------------------------Demoyu inceledim. Gayet kaliteliymiş. Ancak alternatiflere de ihtiyacımız var.
Önerin için sağ ol hocam. Adamlar çok güzel yapmışlar harbiden.
Başka wordpressten kurumsal izlenim uyandıracak önerileri olanlar? tasarım konusunda?
-
Başvurduğum firma burdan yaptırmış hocam: http://www.haberyazilimi.com/
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------Başvurduğum firma burdan yaptırmış hocam: http://www.haberyazilimi.com/
-----------------------------Hocam tasarımlar mükemmelmiş yahu. Ama çok pahalı :|