folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Özgün Makale Yazdırmak İsteyenler

Özgün Makale Yazdırmak İsteyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Ben de gorusumu yaziyim maksat up olsun belki yardimci da olur

r10 gibi webmasterlarin bulundugu yerde makale siparisi veren cok. Darda kaldigimda bikac defa saatte 20 lira kazandirmisligioldu.

Ha senin fiyatlar oraya bol gelir 100 kelime 1 lira nusteri bulamazsin boyle. Ama yine de cok daha fazla kazancagina eminim orda hem portfoyun olur

Bu bi meslek haline geldi cidden ciddi bi is olarak goruyorum ben

Hayirli isler

arkadasın fıyatlandırması gayet normal 100 kelımeye 1 tl olan makaleler cok tırt oluyor . 

r10 ıcın doygun dıyen arkadas ıcın r10dakı taban makale fıyatı sartlarını kopyalayım dedim 

Makale Alım ve Satımlarında Zorunlu Taban Fiyat Uygulaması!

Merhaba,

Makale konusunda R10.NET içerisinde yılladır bir çok üye hizmet sunmakta ve bir çok üye ihtiyaçlarını gidermektedir. Lakin, eksiği olan bir ticaret kategorisi olması münasebeti ile, gerekli düzenleme tam anlamı ile sağlanamamış idi.

Bu bağlamda; ilk olarak kategori düzenini ve temel kural düzenini sağladık. Şimdi ise; makale siparişlerinde ve yazımlarında uygulanacak olan alt limit kuralını sizlere sunuyoruz.

Makale siparişi verirken yada yazarken; KELİME BAZLI 0,01 TL olarak ücretlendirme yapılması zorunludur! Bu bağlamda; 100 kelime 1 TL, 200 kelime 2 TL gibi bir ücretlendirme alt yapısı oluşmaktadır. Üyeler, bu ücretlendirmeleri sunduğu hizmete göre, artırmakta özgürdür. Lakin, altı ücretlendirmeler yasaklanmıştır.

Bu Kuralın Getirileri Nelerdir?
    • Bu kural sayesinde, tüm makale yazarları daha iyi gelir elde edebilecektir.
    • Bir çok üye; 2 TL karşılığında aldığı işleri, 1 TL gibi ücretler ile yazdırmakta, haksız kazanç elde etmektedir. Bunun önüne geçilecektir.
    • Serbest Piyasa kavramını, kendine göre şekillendiren ve makale ticaretlerinde düşüşe neden olan kişiler engellenmiş olacaktır.
    • Makale konusunda ki yazarlar, sundukları hizmeti bu bağlamda tekrar gözden geçirecek, sipariş verenler, yüksek ücret vereceği için; daha iyi bir ayrım yapacaktır.

hipokondriyak tarafından 26/Ara/14 22:48 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

@hipokondiriyak ; Fiyatların aslı bilgilendirmesi için teşekkur ederim hocam, Zaten aynı fiyatlar murıd biraz fazla geliceğini düşünmüş ama r10'daki aralıklara göre oldukça iyi fiyatlar :) Oda bilmiş oldu :) Bende dogrulamış oldum :) Herkes görmüş oldu :) Thank You :)

Up ola :)

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı

@hipokondiriyak ; Fiyatların aslı bilgilendirmesi için teşekkur ederim hocam, Zaten aynı fiyatlar murıd biraz fazla geliceğini düşünmüş ama r10'daki aralıklara göre oldukça iyi fiyatlar :) Oda bilmiş oldu :) Bende dogrulamış oldum :) Herkes görmüş oldu :) Thank You :)

Fiyatlarin asli benim dedgim gibi taban 100 kelime 1 lira hocam iste ben de farkli bisey denemedim ki :/ 

Edit: benim bahsettigim sey duzensiz fiyat artisiylar fiyatin iki katina cikmasi. 50 kelimede 1 lira yukseliyor hocam. 450 kelime 8i buluyot mesela bundan bahsettim :)

İsini buluyorsan sikinti yok zaten hocam :)

by_Tet tarafından 27/Ara/14 10:03 tarihinde düzenlenmiştir

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı

Fiyatlarin asli benim dedgim gibi taban 100 kelime 1 lira hocam iste ben de farkli bisey denemedim ki :/ 

Edit: benim bahsettigim sey duzensiz fiyat artisiylar fiyatin iki katina cikmasi. 50 kelimede 1 lira yukseliyor hocam. 450 kelime 8i buluyot mesela bundan bahsettim :)

İsini buluyorsan sikinti yok zaten hocam :)

Yerim hocam gülücüklerini ehehhe :) no sıkıntı bak sendede beklıyorum bişiler boşkoy fiyatı işin düşerse pm at yeter hocam :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Elimde 4 günlük iş var az bişi yaptırıcak olanlara 5 makale falan 1-2 saate veririm çoksa bitirir bitirmez başlarım up olsun

Toplam Hit: 2625 Toplam Mesaj: 26