folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Özhan Canaydın'ın Sırrı: Uzanlar Galatasaray'ı Da Dolandırmış

Özhan Canaydın'ın Sırrı: Uzanlar Galatasaray'ı Da Dolandırmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------

CaNeR1907 bunu yazdı:

rstr617 bunu yazdı: 

Arkasından rant sağlama da ne oluyor? Bu adam vefat etti ve ne kadar dürüst, namuslu bir hayat yaşadığını anlatıyor haber. Haddinizi bilin sözlerinize dikkat edin.

iyi alıştınız futbol konusu açmaya

canaydın öldü konu aç, messi iyi oynadı konu aç, uzanlar gs yi dolandırsın konu aç.. sonra daa " haddinizi bilin!"... asıl sen haddini bil forumda Futbol Yasak...

canaydının ölmesi, uzanların galatasarayı dolandırması haberinin, x kişisinin ölmesi veya x kurumunun dolandırılmasıyla farkı ne? bu konuların futbolla alakası yok. messi konusu alakalıydı zaten onu da ben açtım adminlerde gerekeni yaptılar. sen kimsin millete forum konuları üzerinden ayar verip prim yapıcaksın? forum düzeninin sana kaldıgı gün mod olursun.

eğer gs adı geçiyorsa futbolla alakalıdır... konuyu açtıktan sonra kalın harflerle "Haddinizi bilin sözlerinize dikkat edin." yazmak ayar verip prim yapmak olmuyor.. benim yaptığım ayar vermek oluyor. objektif ol biraz... forum düzeni konusuna gelince.. mod'ların gözünden de  bazı konuları kaçabiliyor... hatırlatma yapmak istedim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

CaNeR1907 bunu yazdı:

rstr617 bunu yazdı: 

Arkasından rant sağlama da ne oluyor? Bu adam vefat etti ve ne kadar dürüst, namuslu bir hayat yaşadığını anlatıyor haber. Haddinizi bilin sözlerinize dikkat edin.

iyi alıştınız futbol konusu açmaya

canaydın öldü konu aç, messi iyi oynadı konu aç, uzanlar gs yi dolandırsın konu aç.. sonra daa " haddinizi bilin!"... asıl sen haddini bil forumda Futbol Yasak...

canaydının ölmesi, uzanların galatasarayı dolandırması haberinin, x kişisinin ölmesi veya x kurumunun dolandırılmasıyla farkı ne? bu konuların futbolla alakası yok. messi konusu alakalıydı zaten onu da ben açtım adminlerde gerekeni yaptılar. sen kimsin millete forum konuları üzerinden ayar verip prim yapıcaksın? forum düzeninin sana kaldıgı gün mod olursun.

+1

CaNeR1907 bunu yazdı:

eğer gs adı geçiyorsa futbolla alakalıdır... konuyu açtıktan sonra kalın harflerle "Haddinizi bilin sözlerinize dikkat edin." yazmak ayar verip prim yapmak olmuyor.. benim yaptığım ayar vermek oluyor. objektif ol biraz... forum düzeni konusuna gelince.. mod'ların gözünden de  bazı konuları kaçabiliyor... hatırlatma yapmak istedim..

Bak bu konu futbolla ilgili değil, maç konuşmuyoruz. Ortada bir dolandırıcılık olayı var ve faili de bütün alemi dolandırmakla şöhret uzanlar. Arkasından rant sağlamaksa bunu haber yapan yayın organları neci oluyor? Çemkireceğinize yorum yapın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dansözmüsün arkadasim sen ?

http://tahribat.com/Forum-Ozhan-Canaydinin-Sirri-Uzanlar-Galatasarayi-Da-Dolandirmis-107786/1/#1192951

bu ne ?

http://tahribat.com/Forum-Ozhan-Canaydinin-Sirri-Uzanlar-Galatasarayi-Da-Dolandirmis-107786/2/#1193365

bu ne ?

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

dansözmüsün arkadasim sen ?

http://tahribat.com/Forum-Ozhan-Canaydinin-Sirri-Uzanlar-Galatasarayi-Da-Dolandirmis-107786/1/#1192951

bu ne ?

http://tahribat.com/Forum-Ozhan-Canaydinin-Sirri-Uzanlar-Galatasarayi-Da-Dolandirmis-107786/2/#1193365

bu ne ?

Ne manada?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben soyleyince hadden bahsediyordun. sonra soyledigim seyi tekrar ediyorsun. anlayamadim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

ben soyleyince hadden bahsediyordun. sonra soyledigim seyi tekrar ediyorsun. anlayamadim

Sen rant sağlamaktan bahsediyorsun. Yazıyı okursan adam ben öldükten sonra yayınlayın bunu sağlığımda yayınlamayın demiş. Yani haber Canaydın vefat ettiği için ve de onun vasiyeti olarak yayınlandı. Hala rant sağladığımı (ne rantıysa) düşünüyorsan silinsin bu konu bi mail at admine.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

senin icin demedim haber'i yapan yer icin soyledim senin ne kazancin olacak.

birde nasil adam oldukten sonra haber edilsin demis diyen gazeteye inaniyorsunuz.

herneyse, sevgiler.

Toplam Hit: 3333 Toplam Mesaj: 18