Özledik Seni Be Aşkımız Canımız Herşeyimiz TAHRİBAT
-
korkmaya başladıydım a.q. tahribat bir daha açılmayacak diye..
-
kimin gucu yeter lan tahribati kapatmaya üşendimizden abuse reportların cw tarafından yollanmasını bekledik cw abuse etti hepsini zaten gece gündüz bizde o sırada oyun neyim bitirdik:) sonra holy özel bi firewall yazdı koyuk onu açdık... dahada allahın oğlu isa gelse kapatamaz siteyi
-
Zaten yemin ettim bugun girdim site yine acilmasaydi piskologdan randevu alacaktim amk.
-
meğer internet denen denen şeyin diğer adı tahribatımış bi daha olmaz inş. böle ayrılıklar
-
harbi internet gitmiş e dönmüştüm haa.. :S
-
Yaw walla bende yeni gordum sabahtan beri uni evrakları icin ugrasıyorm...Walla sevindim hacılar a.q sıkıntıdan patlıordum..adult isine girmistim yapacak bise olmayınca :D
-
ir2 usta bence o kadar büyük konuşma. tamamen güvenli bi site yoktur....
-
doguhan dediki :
yalaka topicler serisine yenisinin eklenmesi şerefine viski alıyorum.
------------------------------------------------------------------------------
doğu kafamı bozuyosun.benle uğraşma da kimle uğraşırsan uğraş.aklını alırım ! -
Aynen öyle kardeş "Aşkımız Canımız Herşeyimiz TAHRİBAT" 2 - 2.5 hafta ayrı kaldım seneler geçmiş gibi oldu amk.. Rüyalarımda görüyodum burayı sonunda fırsat buldum nete geldim.. Evden çıkmıyom delirecem depresif insan oldum :)
En yakın zamanda faturalardan 1-2sini yatırayım devamlı buradayım ^.^
-
len kapalıyken dedim ..site açılınca mutlak böle bi konu açılacak ..ama ben cvp yazmayacam ..dayanamadım mina kyimm ..mutlu yıllar mı diyim ..iyi ki doğdunuz mu diyim ..yoqsa takla mı atim ..havai fişek gösterisi mi yapim bilmiyorum..!!
Toplam Hit: 10654 Toplam Mesaj: 77