Özür Dileriz ATAM
-
konuyu açan arkadaşa teşekkürler.Birkaç kişinin söyledikleri şeyler gerçekten çarpıtılmış gibi ama yinede güzel olmuş bence shockman güzel açıklamış zaten tekrar teşekkürler.
-
Ulu önder Gençliğe hitabesinde açıklamış olacak herşeyi. ve şu andada olmuş gibi görüyoruz...
cumhuriyete kastedecek düşmanlar tayyip ve uşakları bütün dünyada görülmemiş bir galibiyetin mümessidir durumdalar. ve iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet içerinde olduklarınıda anlatmış Atatürk. ve hatta kendi şahsi menfaatleri için siyasi olarak rant bile yapıyorlar halen daha. ve biz evet biz...
Millet fakru zaruri içine düşmüş biz. işte bu ahval ve şerait anda bile Bu toprakları ecdadın kanıyla kazandığımızı onların bağımsızlık ruhuyla kazandığı bu topraklara sahip çıkacağımızı ulu önder bize söylemiş...
Turgut Özakmanın Şu çılgın Türkler vE Diriliş kitablarını okusak ve anlatsak ne güzel olur.
-
o listedekilerin ta a.q ben. insanlar azıttı babam azıttı sapıttılar !
TÜRK askerlerinin kanı oluk oluk akmalıymış sizin gotunuzden sırıngayla kan alıyım ben :) böyle diyen kürtlere ne toprak verilir ne bişi ha alırız mı diosun

-
Edit
-
NeseLiTurq bunu yazdı:
-----------------------------o listedekilerin ta a.q ben. insanlar azıttı babam azıttı sapıttılar !
TÜRK askerlerinin kanı oluk oluk akmalıymış sizin gotunuzden sırıngayla kan alıyım ben :) böyle diyen kürtlere ne toprak verilir ne bişi ha alırız mı diosun

-----------------------------Bence hacı yanlışsın sözü söyleyene gösterecen onu ama kastın kürtlere olmasın.
-
o.ç. listesi
-
hocam rahmi koç hariç hepsine inanırım ama rahmikoç şerfli adamdır sanmıyorum öyle söyliyceğini
-
listedeki kişilerin söylediklerinin çoğunun yalan olduğunu düşünüyorum.mantıklı düşünmek gerek biraz.bir insan gerçek anlamda hain olsada, vatanı gerçekten çok hafif şeylere bile satacak durumdaysa da, Türk ordusuna sonsuz kere uyuzsada, bazı şeyleri bu kadar açıkca yazmaz.
mail kutum her gün böyle yüzlerce fw mail ile doluyor.maaşallah millet olarak vatan haini ilan etme sıkıntımız yok.herkesi bir şekilde vatan haini ilan edebiliyoruz.ve en kötüsüde şu : bunlara inanacak kitleleri hemen bulabiliyoruz.
edit : imla -
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
listedeki kişilerin söylediklerinin çocuğunun yalan olduğunu düşünüyorum.mantıklı düşünmek gerek biraz.bir insan gerçek anlamda hain olsada, vatanı gerçekten çok hafif şeylere bile satacak durumdaysa da, Türk ordusuna sonsuz kere uyuzsada, bazı şeyleri bu kadar açıkca yazmaz.
mail kutum her gün böyle yüzlerce fw mail ile doluyor.maaşallah millet olarak vatan haini ilan etme sıkıntımız yok.herkesi bir şekilde vatan haini ilan edebiliyoruz.ve en kötüsüde şu.bunlara inanacak kitleleri hemen bulabiliyoruz.
-----------------------------Evet Toplum olarak Hoy Hoy bir yapımız vardır bu Doğrudur. Nerede bir Kışkırtma var, Nerede Takım Tutma, Gruplaşma var Orada mutlaka Taraftar olmakta Gecikmiyoruz.
Evet Gençliğe Hitabede Anlatılanlar Oluyor olabilir, Şu anda Bil Fiil Yöneticiler Gaflet içinde Vatanı Milleti Satıyorda Olabilir, Ama Henüz Milli Seferberlik İlan Edecek Olgular Yok. Yani Vatan Tehlikede değil, Geçici bir Sıkıntı yaşıyoruz Hep Birlikte ve Gruplaşmalar, Etnik Çatışmaları Tekrar Gündeme Getirmemek için, birbirimizi Aydınlatmaya, Takım Tutar gibi, Partilere ve Yardakçılarına O Kadar Önem vermemeyi, Ve Sadece işimize Bakmayı Bilmeliyiz.
Oy Günü Milletimiz Malesef Asıl İradesini de Sandıkta Gösterememektedir. Gerçekten İlginç Durumları Yaşıyoruz, Siyasetimiz Yalanlar Üzerine Kurulu ve Kimsenin Çıkıpta Demir Yumruk Göstererek Sahte Sözler, Sahte Vaadler le Halkın Kandırılamayacağını Söyleyemediğini Görüyoruz. Sahtecilik Siyaset Arenasında Ülkemizde Geçerlilik Kazanmış Durumdadır.
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiye, sadece Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir.'
M.Ali Birand
-----------------------------Bu söz Kendisine ait degildir. Bunu Avrupa ÜLkelerinden birinin yaa Başkanı yada dışişleri bakanına aitti Yada tam hatırlamıyorum.