Özürlü Bir Arkadaşım İçin Bulunabilecek Özel Bir Mouse Arıyorum...
-
aga uslubun dikkatimi çekti sanki ona kızmış gibi konuşuyorsun
engelli desen daha doğru olmazmıydı neyse fazla kurcalamayayım b
elki bu işine yaraya bilir
HeadMouse Mouse U Başınızla Kontrol Edin
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=80254
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------aga uslubun dikkatimi çekti sanki ona kızmış gibi konuşuyorsun
engelli desen daha doğru olmazmıydı neyse fazla kurcalamayayım b
elki bu işine yaraya bilir
Bir sitede wireless parmak mouse gördüm.Satın alıp fare tıklama tuşunu dişleri ile tıklanabilir svice bağlayacağım.Önünde de mouse pad ile daha kolayca kullanabilir gibi düşünüyorum.Ekran klavyesi ile yazacak.Tamam bu proje mantıklı bence...
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Son teknoloji savaş uçaklarında gözünle baktığını hedef alan bir sistem var o sistem mousea adapte edilebilir bok gibi parasi varsa:)
-----------------------------harbiden çok güzel.. discovery de izlemiştim. çok hoşuma gitti.. gerçekten pc de de uygulansa.. engelli insanların çoğu bundan yararlanabilir..
edit: kusura bakmayın.. yanlış kelime kullanmışım..
-
hocam mouse bilmemde özürlü kelimesi biraz ağaüılayıcı gibi duruyo onun yerine engelli kelimesini kullanırsan daha iyi olur
-
Hocalar adam konu açmış bilgi ediniyor, demek ki öğrenecek, temin edecek, zaman ayıracak uğraşacak, bir insanı sevindirecek, bir insanlık yapacak ki bu takdir edilecek davranıştır.Siz şu ''özürlü'' kelimesinde takıldınız.(Bu gibi eleştirileri yapan arkadaşlara sözüm, diğer arkadaşlar istisnadır).
Bilgimiz varsa yardımcı olalım.