Özürlülere Burs
-
dumanemre bunu yazdı:
-----------------------------
ya bende bir yandan araştırmalar yapıyorum u televizyona çıkıp engellilere yardım altında para toplayan yarışma sunucularına ulaşmak istiyorum acaba diyorum hepsi gösteriden mi ibaret...4 yıllığına 60 bin tl bence o zenginlere göre hiçbişi ama işte ulaşmak zor... bu vakıfların burslarıda aylık bilmem ne kadar benim senelik kayıt parasının 10 te 2 si bile değil...bazen düşünüyorum okumayı bırakıp çalısıyım ama okumasakta hep böyle engelimizle ezilcem hep bundan korkarım..illa okumam lazım anlıyacağınız o zaman kendi ayaklarımın üstünde durup engeli kaldırmış olurum
-----------------------------
Hocam seni tebrik ediyorum.. Allah yardımcın olsun.TV olayını iyi düşünmüşsün. Bence o yardım programlarının yayınlandığı kanalı arayıp kendini anlatman. Eminim ilgili birisiyle seni görüştüreceklerdir.
-
bu insanlar zaten yeterince yadırganıyo benim kardeşimde engelli fakat başlığın editlenmesi daha iyi olur sanırım.. allah yardımcın olsun..
edit: **birilerine fırsat olur diye editledim.. kardeşim inşallah sen bişeyler yaparsın..
-
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine başvursan verebilirler diye düşünüyorum..
Notların iyi ise ve dediğin doğru ise sana burs verebilite olasığı yüksek.