folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Özürlülere Burs

Özürlülere Burs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durden
    Durden's avatar
    Erkek

dumanemre bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya bende bir yandan araştırmalar yapıyorum u televizyona çıkıp engellilere yardım altında para toplayan yarışma sunucularına ulaşmak istiyorum acaba diyorum hepsi gösteriden mi ibaret...4 yıllığına 60 bin tl bence o zenginlere göre hiçbişi ama işte ulaşmak zor... bu vakıfların burslarıda aylık bilmem ne kadar benim senelik kayıt parasının 10 te 2 si bile değil...bazen düşünüyorum okumayı bırakıp çalısıyım ama okumasakta hep böyle engelimizle ezilcem hep bundan korkarım..illa okumam lazım anlıyacağınız o zaman kendi ayaklarımın üstünde durup engeli kaldırmış olurum
    -----------------------------
    Hocam seni tebrik ediyorum.. Allah yardımcın olsun.

TV olayını iyi düşünmüşsün. Bence o yardım programlarının yayınlandığı kanalı arayıp kendini anlatman. Eminim ilgili birisiyle seni görüştüreceklerdir.

Zed's dead, baby. Zed's dead.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

bu insanlar zaten yeterince yadırganıyo benim kardeşimde engelli fakat başlığın editlenmesi daha iyi olur sanırım.. allah yardımcın olsun..

edit: **birilerine fırsat olur diye editledim.. kardeşim inşallah sen bişeyler yaparsın..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine başvursan verebilirler diye düşünüyorum..

Notların iyi ise ve dediğin doğru ise sana burs verebilite olasığı yüksek.

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 1799 Toplam Mesaj: 14