folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder P90x Programı Hakkında

P90x Programı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Turkcesi yok diye biliyorum ama zaten turkce

olmasina gerke yok, suryanice olsa bile fark etmez

internetten videolari indir (16gb) sonrada program var zayiflamakmi classic mi felan seciyoaun gunu gunune yapiyosun

ise yariyomu tomy amca kadar olmuyosun ama spor salonundan daha cok ise yariyo bana gore

vucudunun olcusunu al, kol bilek gogus omuz bacak bel bi kenera yaz her ay duzenli karsilastir

ayninsekilde fotograflarini cek sadece uzaktan birkere cekilme kolunu yakindan crk gogsunu sirtini bacagini

sonra ilerse uzulursun

ven p90x3 e  mass e basladim haziranin sonunda biticek sonra da spor salonun yazilicam haftada 2 yada 3 gub sonra tekrar basliyocam

acayip kondisyonu arttiriyo gerci sol dizimi sakatladim ama olsun,

ha neden spor salonu ben zayiflamakmicin degil kas yapmak icin yapiyorum, boy 190 kilo 71 yag orani %3.80 

yani cılız :D

Sorusu olan olursa elimden geldigince yanitlarim

ha birde inan cok zor

hocam  x3 e alet edavat ne lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

türkçe altyazısı: http://divxplanet.com/sub/s/295653/P90X-Power-90-Extreme.html

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

1 gün hevesle yaptım 3 gün yürüyemedim 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    d3lete bunu yazdı
    erebos bunu yazdı

Turkcesi yok diye biliyorum ama zaten turkce

olmasina gerke yok, suryanice olsa bile fark etmez

internetten videolari indir (16gb) sonrada program var zayiflamakmi classic mi felan seciyoaun gunu gunune yapiyosun

ise yariyomu tomy amca kadar olmuyosun ama spor salonundan daha cok ise yariyo bana gore

vucudunun olcusunu al, kol bilek gogus omuz bacak bel bi kenera yaz her ay duzenli karsilastir

ayninsekilde fotograflarini cek sadece uzaktan birkere cekilme kolunu yakindan crk gogsunu sirtini bacagini

sonra ilerse uzulursun

ven p90x3 e  mass e basladim haziranin sonunda biticek sonra da spor salonun yazilicam haftada 2 yada 3 gub sonra tekrar basliyocam

acayip kondisyonu arttiriyo gerci sol dizimi sakatladim ama olsun,

ha neden spor salonu ben zayiflamakmicin degil kas yapmak icin yapiyorum, boy 190 kilo 71 yag orani %3.80 

yani cılız :D

Sorusu olan olursa elimden geldigince yanitlarim

ha birde inan cok zor

hocam  x3 e alet edavat ne lazım

Barfiks barı ve dumble gerekli.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

p90x in zor geleceğini söyleyen arkadaşlar için tony videolarda sürekli olarak yapabildiğiniz kadarı der hatta barfix çekemeyen insan çok olduğu için sandalye yardımıyla barfix çekmeyide öğütlüyor bir ay sonra çekiyorsun zaten barfix i, antremanda o kadar zorlayıcı gelmiyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

satan bendim 90 liraraya almıştım 4 kişiye 20tlden satmaya karar verdim herkes için uygun fiyat olsun diye, aldıktan bir kaç gün sonra torrentte düştü bunu alacak olan lk,işilere bildirdim sağolsun bazıları buna rağmen ödeme yaptılar sözünde durdular tabi ödemeyen de oldu.

TTnetin 0.67mb uploadıyla gece gündüz 40gb upladım hatta laptobu gece düşürmüştüm :)

internetten indirirsen 8 gb ek olarak tr altyazıyı indir tamamdır, benimkinden tek farkı benim vidoelarda dvdye falan taktığın zaman ses ayarları yapabilmen ister arka plan müzüiğini açıp kapatıuyorsan ister tony amcanın sesinin isterse sadece hareket değiştiğinde bip diye ses çıkmasını sağlıyorsun yani bir boka yaramıyor indir 8 gb olanı

3 çeşit programı var lean classic double 

ben geçen ay başladım 1 ayda inanılmaz zayıfladım kilom hala var az bir şey ama dümdüz oldu karnım az biraz da kas çıktı şuan bunaltıcı sıcaklar olduğu için yapası gelmiyor insanın

yapacaksan hergün düzenli olarak aksamadan yap ilk hafta zor sonra alışırsın dinlene dinlene yap hatta motivason açısın bir bacağı olmayan adam plyometrics (zıplama) hareketleri yapıyor vdeoda.

BlackApple tarafından 25/May/14 11:31 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    x bunu yazdı

satan bendim 90 liraraya almıştım 4 kişiye 20tlden satmaya karar verdim herkes için uygun fiyat olsun diye, aldıktan bir kaç gün sonra torrentte düştü bunu alacak olan lk,işilere bildirdim sağolsun bazıları buna rağmen ödeme yaptılar sözünde durdular tabi ödemeyen de oldu.

TTnetin 0.67mb uploadıyla gece gündüz 40gb upladım hatta laptobu gece düşürmüştüm :)

internetten indirirsen 8 gb ek olarak tr altyazıyı indir tamamdır, benimkinden tek farkı benim vidoelarda dvdye falan taktığın zaman ses ayarları yapabilmen ister arka plan müzüiğini açıp kapatıuyorsan ister tony amcanın sesinin isterse sadece hareket değiştiğinde bip diye ses çıkmasını sağlıyorsun yani bir boka yaramıyor indir 8 gb olanı

ben geçen ay başladım 1 ayda inanılmaz zayıfladım kilom hala var az bir şey ama dümdüz oldu karnım az biraz da kas çıktı şuan bunaltıcı sıcaklar olduğu için yapası gelmiyor insanın

yapacaksan hergün düzenli olarak aksamadan yap ilk hafta zor sonra alışırsın dinlene dinlene yap hatta motivason açısın bir bacağı olmayan adam plyometrics (zıplama) hareketleri yapıyor vdeoda.

http://www.p90xtr.com

Burası için ne düşünüyorsunuz ? videolar türkçe mi yanı alınabilirliği varmı ?

Ignorance is bliss.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    x bunu yazdı

ben ordan aldım zaten, dublaj video hiç bir yerde yok altyazılı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    x bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı
    x bunu yazdı

ben ordan aldım zaten, dublaj video hiç bir yerde yok altyazılı

türkçe dublajmı peki ? programları falan nasıl kişiye özel diyorlar sitesinde ?

Ignorance is bliss.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

spor konularını yasak diye siliyorlardı kaçtane konumu sildiler bu spor konusu değilmi ? bide mod mesaj atmış aq herkes ayrımcılık yapıyor benim konumu niye siliyorsunuzki ozaman ? burası yeri değil miş ama buda spor napacaz şimdi ?

Beyler p90x güzelde spordan nefret ettirebilir sizi. Hareketleri yaparken birden mideniz bulanmaya başlıyabilir artı bide kilo olarak zayıf kişilere hiç tavsiye etmem tammen yağı yakmaya ve kasları parçalı bir şekilde göstermeye yönelik bir program oyüzden pc başında takılan sıska arakdaşlar sakın uygulamasın onların yapacağı klasik body bulding bunu yaparsa ne olur daha da ateletik olur kondisyonu iyi olur ama zayıf kalırsın yinede

Kısaca yağlı bir insansan p90x sana göre ama 1.85 boy 60 kg vücutlu birisysen sakın ha :D

Schwarz : arkadaş sende çok soru sordun ha :D altyazılı dublajlı felan değil nette altyazısı var ne diye para vermeye bukadar meraklısın ? adam almış ve açıklamış benimkisinin boyutu büyük ve opsiyonel özellikler eklenmiş tony nin sesini kısmak müzik açmak kapatmak gibi demiş işte bukadar yani sıkıntı yok

Şimdi dostlar spor konularında bilgisine güvenen birisinden tavsiye alıcam özel mesaj vasıtasıyla bana birisi yazabilirmi eğerki iyi anlıyorsa

Bandito tarafından 26/May/14 18:35 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2577 Toplam Mesaj: 21