P90x Programı Ve Vücut Geliştirme
-
Paşa geçen sene 104 kiloydum 1 sene spora gittim şimdi 88 kiloyum ve çoğu yer kas. Demem o ki bu zayıflama evde olmuyor şiddetle fitness öneririm. TurkForces tarafından 08/Ara/13 18:20 tarihinde düzenlenmiştir
-
Ben de araştırdım biraz önce p90 dan başlamalısın. Onun için zaten 2 dumbell , kapı barfiksi ve şınav barı gerekli programda. Ben de daha başlamadım.
-
İşe yaramaz değil, işe yarar ama azimli ve dayanıklı değilsen bir süre sonra bırakırsın. Adam gibi bir salon bul kaydol.
-
Burdaki videolari izle, 8weeksout.com. yardimci olur. p90x iyi ancak eger nefesse sorun hizli ve zor kardio antremani yap. kosuya cik ancak yuksek yolda kos. Uzun sureli yap deli gibi nefesin acilir.
-
Hocam tavsiyem rocky, undisputed falan gibi gaz filmleri izle bir yandan da hergün
-
Bu iş evde olmaz.İnsanüstü irade ve disiplin lazım evde yapmak için öyle bir anlık gazla olmaz tecrübeyle sabit.Git fitness salonuna hocam en güzeli ;)
-
65 kiloyum boyum 1.70 p90x e yarın başlayacağım evde olup olmadığını 3 ay içinde göreceğiz
-
Nibun bunu yazdı
65 kiloyum boyum 1.70 p90x e yarın başlayacağım evde olup olmadığını 3 ay içinde göreceğiz
hoca şu programı bulduysan parylaş da millette faydalansın. benim de bir şeyler yapmam lazım amk burada dağçılık için tırmanma duvarına gideyim dedim sordum adam dönemlik istiyor o dan 180 erou çüş dedim...