folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder P90x Programı Ve Vücut Geliştirme

P90x Programı Ve Vücut Geliştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    Paşa geçen sene 104 kiloydum 1 sene spora gittim şimdi 88 kiloyum ve çoğu yer kas. Demem o ki bu zayıflama evde olmuyor şiddetle fitness öneririm. TurkForces tarafından 08/Ara/13 18:20 tarihinde düzenlenmiştir

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Ben de araştırdım biraz önce p90 dan başlamalısın. Onun için zaten 2 dumbell , kapı barfiksi ve şınav barı gerekli programda. Ben de daha başlamadım.

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

İşe yaramaz değil, işe yarar ama azimli ve dayanıklı değilsen bir süre sonra bırakırsın. Adam gibi bir salon bul kaydol.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Burdaki videolari izle,  8weeksout.com. yardimci olur. p90x iyi ancak eger nefesse sorun hizli ve zor kardio antremani yap. kosuya cik ancak yuksek yolda kos. Uzun sureli yap deli gibi nefesin acilir. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam tavsiyem rocky, undisputed falan gibi gaz filmleri izle bir yandan da hergün

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Bu iş evde olmaz.İnsanüstü irade ve disiplin lazım evde yapmak için öyle bir anlık gazla olmaz tecrübeyle sabit.Git fitness salonuna hocam en güzeli ;) 

طדṮ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

65 kiloyum boyum 1.70 p90x e yarın başlayacağım evde olup olmadığını 3 ay içinde göreceğiz

hadi sevişelim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    Nibun bunu yazdı

65 kiloyum boyum 1.70 p90x e yarın başlayacağım evde olup olmadığını 3 ay içinde göreceğiz

hoca şu programı bulduysan parylaş da millette faydalansın.  benim de bir şeyler yapmam lazım amk burada dağçılık için tırmanma duvarına gideyim dedim sordum adam dönemlik istiyor o dan 180 erou  çüş dedim...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
Toplam Hit: 2124 Toplam Mesaj: 19