Packard Bell TJ65

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi hocamın dediği Acer'a baktım. DDR3 olması diğerine göre avantaj. Peki bu laptoplarda T ve P serisi işlemciler var. Hangisi daha iyidir?

Tren odun seçmez hacı abi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Salu3 bunu yazdı:
    -----------------------------

iLLuMiNaTi hocamın dediği Acer'a baktım. DDR3 olması diğerine göre avantaj. Peki bu laptoplarda T ve P serisi işlemciler var. Hangisi daha iyidir?

bu tavisye ettiğim aceri ben kullanıoyrum.

dolby home theater ses sistemi var laptoptan çıkan sese inanamazsın :)

Bide wireless a/b/g/draft-n yada n olmasına özen göster alırken senin dediğin modelde varmı bilmiyorum dikkat etmedim..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Büyük ihtimal Acer'ı tercih edeceğim iLLuMiNaTi hocam. Ama Vatan Bilgisayar'dan baktığımda T işlemcisi ile P işlemcisi arasında fiyat farkı var. Hangisi iyidir ?

Tren odun seçmez hacı abi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

T'ler 6 mb cachee sahip. P işlemciler ise 3 mb. Böyle ufk bir fark da var.
    T ler 800 fsb p ise 1066 bunu da unutmamak gerekir.

Isınma ve güc acısında Daha az harcıyan P dir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    argent
    argent's avatar
    Erkek

1 hafta once alıyodum bu pc yı sansıma kredı kartının lımıtı kalmamıs yalan oldu guzel pc ama

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

T'ler 6 mb cachee sahip. P işlemciler ise 3 mb. Böyle ufk bir fark da var.
    T ler 800 fsb p ise 1066 bunu da unutmamak gerekir.

Isınma ve güc acısında Daha az harcıyan P dir.

Aman tanrım,çarpılacaksın hoca,

T ler 2-4-6mb cach'lidir.65nb ile üretilir,4mb cacheli cihazlar türkiyeye ital edilmiyor t7xxx serisi.Ayrıca sadece T9xx serisinde 6mb cache vardır.Dezavantajı 35W tüketir.

Türkiyede alacağın T6xxx serisi işlemcilerin tamamı 45nm ama 35W,

P serisi işlemciler 1066Mhzde çalışıyor 45nm 25W ve 3mb cachli(P9700 hariç 6mb cachli)

Uzun lafın kısası T9x dışındaki tüm P ler,T den daha iyidir.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

packard belllerin anakartı çok kötüdür hemen yanar. dikkat ettiyseniz anakartını hiçbiyerde yazmazlar.. bu yüzden ucuzdur ve anakartı yanarsa 3-4 ay beklersin.. bende öyle yaptım we max. garanti süresi 30 iş günü olduğu için yenisini talep ettim şu an sp89 kullanıorum T9300 2.5 ghz 4gb ram fln war ama ekran kartıda bi o kadar eski..geforce 8600m gt kakaladılar.. ben tawsie etmiorum asla ama genede sen bilrsin..

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Aynı makinadan kullanıyorum 3 ay önce filan aldım. İlk seride bazı ufak tefek problemler vardı. Wireless kartları Ralink'di şimdiki serilerde Intelmiş. Hoporlorde cızırtı gibi ses geliyormuş bazılarında ve bu değişim yapılmıyormuş. Formattan sonra ses kapama açma ışığının yanmaması sorunu ilk seride vardı.Yine bu yüzden değişim yapılmıyordu.

Haricinde memnunum allaha şükür.Birazda şans işi tabiki. Fiyar performans çok iyi.ayrıca bizim ramlar 667mhz iken yeni seri 800mhz buda başka bir artı.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 3668 Toplam Mesaj: 19