Pagerankı Yuksek Sitelerden Ücretiyle Reklam Alıcam
-
PR4 (yerli) PR5 (yabancı) iki siteden adam gibi getirisi olacak 2 link verebilirim ilgilenen arkadaşlar PM ile ulaşsınlar...
PR3 Bir size olan Zabote.com da satılıktır, murhitlere Vodafone kontür karşılığı vericem gitsin.
-
Biraz araştırırsanız pr değeri büyük yabancı blog siteleri var. r10da paylaşıldı sanırım açıktan vermenin bi anlamı yok. Mesela bi alt sayfa var haber yazısı var altına yorum yapılabiliniyor ve sayfanın pr değeri 5. Spam olacaksınız yani ama manuel yapacaksınız :)
-
pr 1 bir sitem var 10 liraya bir yıl
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
Biraz araştırırsanız pr değeri büyük yabancı blog siteleri var. r10da paylaşıldı sanırım açıktan vermenin bi anlamı yok. Mesela bi alt sayfa var haber yazısı var altına yorum yapılabiliniyor ve sayfanın pr değeri 5. Spam olacaksınız yani ama manuel yapacaksınız :)
-----------------------------Hacım dediğin gibi pr4 5 6 7 8 hatta 9 bloglar veriliyor r10da ve yabancı forumlarda.Millet abanıyor sonra mesela ben bir tanesina baktım 600 dış link vardı.Adam pr kaybı olmasın diye nofollow olarak ekletiyor linkleri.ha follow olanlarda var ama isterse pr31 olsun onlarda çıkış varken sana devede kulak biti kalır oda yaklaşık olarak 0 dır:D
pr7 6 5 org.*r var bende alacak olan arkadaşlar iletişime geçsin.
pr5 aylık 60 3 aylık 150 papeldir: ) otorite bir sitedir alexa 70k hiti var org.tr gov.tr edu.tr backlinkleri vardır.
-
pr3 9 yaşında 7 yıldır dmozda olan edu.tr backlinki siteden aylık 10 3 aylık 40tl den verebilirim. 3 ay içindeki olacak pr güncellemesinde en az pr5 bekliyorum.. ;)