Paintte Atatürk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoRzA
    FoRzA's avatar
    Erkek

her nasıl olursa olsun ortaya guzel bişi çıkarmış yaw :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    uGuR bunu yazdı:
    -----------------------------

Güzel

birde şuna bakın http://fcmx.net/vec/v.php?i=030367

hocam senmi yaptın bunu :S

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    neslihan yazıyor orda ben neslihanmıyım:) zaten böyle resim anca bir kızdan cıkar eüeh
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    hakkını vermek lazım.. güzel çizmiş...

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    uGuR bunu yazdı:
    neslihan yazıyor orda ben neslihanmıyım:) zaten böyle resim anca bir kızdan cıkar eüeh
    bi an yüreğime iniyordu :D:D

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

simdi bu sitede bende resim yapmak istiyorum nasil yapmaliyim ?? 

resim güzel olmus :) ama tabletlerin üzerine fotograf koyup kalemle üzerinden geçince resim çizilir bilmiyom ama bu bana gerçekçi gelmedi, karikaturcüler daha iyi bilir, resime nerden ve nasil baslancagini daha iyi bilirler ..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

sahmaran bunu yazdı:

resim güzel olmus :) ama tabletlerin üzerine fotograf koyup kalemle üzerinden geçince resim çizilir bilmiyom ama bu bana gerçekçi gelmedi, karikaturcüler daha iyi bilir, resime nerden ve nasil baslancagini daha iyi bilirler ..

yaw alıyorsun bi tablet takıyon pc ye al sana sanal defter ne yaparsan aynen bilgisayara gidiyo hesabı :)

yeteneği oluyo insanın kaleminde renk aracı var veya tabletindde kalemde silgi var öle yapıyon siliyon süper şeyler çıkıyo ortaya :)

tabi paint olanı yokmudur elbette vardır ama kim uğraşır mouseyle resm çizmeye ben daha bir çizgi blile çizemezken =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Birinden duymuştum bu tarz çizimler için özel pad'ler var... onların vasıtasıyla kağıda çizer gibi çiziyormuşsun :) Ne kadar doru bilmem

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

Güzell

selam gençlik!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

SiyanojeN bunu yazdı:

sahmaran bunu yazdı:

yaw alıyorsun bi tablet takıyon pc ye al sana sanal defter ne yaparsan aynen bilgisayara gidiyo hesabı :)

yeteneği oluyo insanın kaleminde renk aracı var veya tabletindde kalemde silgi var öle yapıyon siliyon süper şeyler çıkıyo ortaya :)

tabi paint olanı yokmudur elbette vardır ama kim uğraşır mouseyle resm çizmeye ben daha bir çizgi blile çizemezken =)

haci tablet var

ama o site rusca bisey anlamiyom nasil uye olunur resimler nasil eklenir ? bilen varmi

Toplam Hit: 5071 Toplam Mesaj: 27