folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Pamukoğlu: Öcalan"A Bir Metrekare Yer Bile Fazla

Pamukoğlu: Öcalan"A Bir Metrekare Yer Bile Fazla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu, yeri dar geldiği için genişletilmesi istenilen İmralı'daki terör örgütü başı için 'Apo'ya bir metrekarelik yer bile fazla' dedi.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, yeri dar geldiği için genişletilmesi istenilen İmralı'daki terör örgütü başı için "Apo'ya bir metre karelik yer bile fazla" dedi.

Partisinin üç günlük gezi, ziyaret ve halka açık miting organizasyonu için Hatay'da bulunan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, İskenderun'da Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ni ziyaret etti. İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu, ve şehit aileleriyle görüşen Pamukoğlu daha sonra İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Burada basın mensuplarının İmralı'da terörist başının yerinin genişletilmesi konusunda çıkan gerginliğin hatırlatması üzerine Pamukoğlu "Yeri mi dar?" diye sorarak, "Ben olsam daha da daraltırım. Kaç metre kare ise bir metrekare yeter ona. Anadolu'da bir söz var kel asmanın miskin koru yüz verirsen tepene çıkar. Türkiye'nin durumu budur" şeklinde tepki verdi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

la apoya yat alınıyomuş duydunmu (: akşam star ana haberde izledim...

http://www.nethaber.com/Toplum/125106/IMRALIya-300-BIN-Euroluk-YAT-ALINACAK

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

şimdi yat var yatcık var hocam hangisi :D ?

Boş sayfaya imza atmam!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek

ekonomik kiriz in  imraliyi teyet gectigi kesiN...

yok biSi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:
    -----------------------------

la apoya yat alınıyomuş duydunmu (: akşam star ana haberde izledim...

http://www.nethaber.com/Toplum/125106/IMRALIya-300-BIN-Euroluk-YAT-ALINACAK

Sabredin 2012'ye ne kaldı şurda...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

böyle bişey yok. lakin ab nin emriyle yapılanları biliyorum. katili asarsanız ab ye almayız diyen ab başkanlarını biliyorum. bebek katili istedi diye özel harekatçıların kaldırıldığını biliyorum. bu katili yakalayan özel harekatçılardan birisini hapiste olduğunu biliyorum. ab istedi diye yanına 7 teröristin gönderildiğini biliyorum. ab istedi diye 5 milyon tl harcandığını biliyorum. ve hergün vergilerimizden kesilen  125 milyarın bebek katili için harcandığını biliyorum.

bildiklerimizin neye gebe olduğunuda Osman pamukoğlu son sözünde noktayı koymuş.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

böyle bişey yok. lakin ab nin emriyle yapılanları biliyorum. katili asarsanız ab ye almayız diyen ab başkanlarını biliyorum. bebek katili istedi diye özel harekatçıların kaldırıldığını biliyorum. ab istedi diye yanına 7 teröristin gönderildiğini biliyorum. ab istedi diye 5 milyon tl harcandığını biliyorum. ve hergün vergilerimizden kesilen  125 milyarın bebek katili için harcandığını biliyorum.

biz her ay faturalarımızı nasıl ödiyicemizin derdine düşerken,hesaplarımızı ucu ucuna denkleştirirken, bu *RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR*P*UNUN FIRLATTIĞI İmralıda ceza yerine sefa sürüyor, adam kendine ada'da krallık kurmuş, bi süre sonra tapunun üzerine geçirilmesinide ister (:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

Bu adamın hastasıyım.Türk siyasetinde böyle kişilerin olması gerekiyor...

"Astığım astık, kestiğim kestik" diyebilecek kişilere ihtiyacımız var...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayasofya
    Ayasofya's avatar
    Erkek

generous bunu yazdı:

şimdi yat var yatcık var hocam hangisi :D ?

kemal unakıtana bi sormak lazım :D

görmedim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

attackatak bunu yazdı:

Bu adamın hastasıyım.Türk siyasetinde böyle kişilerin olması gerekiyor...

"Astığım astık, kestiğim kestik" diyebilecek kişilere ihtiyacımız var...

+1000000 Katılıorum Hoja Hatta Ben Şu Anda MHP Adana  İl Gençlik Kolları 2. Başkanlığını Bıraktım Çünkü Çok Ağzı Laf Yapıyor Başka Bişi Yapamıyr Hmm Gönül Olarak Bırakmadım Ama Parti Siyasal Yönden Bıraktım. Yoksa Biz Sadece İyi Gün Dostu Değiliz ;)  Şu Anda HEPAR'a Kayıtlıyım...

HELAL OLSUN OSMAN PAŞAMMM

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Kişilik olarak iyi bir adam fakat siyasi stratejisini anlamlı bulmuyorum.Uykusuz da ya da Penguen de değinmişlerdi."Bir parti varmış ve Osman Pamukoğlu diye bir başkanı var tanısanız siz de çok seversiniz,idamı geri getirecek bedelli askerlik yapanları tekrar askere alıp güneydoğuda askerlik yaptıracakmış"

gibi bir yazı vardı ((:

Toplam Hit: 2771 Toplam Mesaj: 15