Panzehir Filmi Fragmanı
-
Prometheus bunu yazdı
emin boztepe varsa güzel olacak demektir
aynen hocam, aslında sinema için yaşı baya geçmiş gözüküyor.Keske daha önce olabilseydi bu tür filmler.
Ayrıca filmden enteresan bir bilgi nette okudum; çatışma sahneleri çekilirken gerçek silahlar(kuru sıkı) kullanıldığı için 12 kere polise şikayette bulunmuş mahalle halkı çatışma var diye :)
-
zalimadam bunu yazdı
klasik bir sexy faişe için birüsürü kişiyi öldüren türk mafya filimlerinden değildir umarım.
filmin sonuna kadar elinde silahla birini öldüren ve yanında extreme makyajlı kaşar sahnesi ile karşılaşmak istemıyorum.
kardeşim gerçek hayatda türk mafsayı zaten dedin gibi yani onlar çağ atlarsa belki sinemada atlar bakın ingiliteredeki türk mafyasından ruslar bile korkuyormuş direk kelle kesiyormuşlar araştırın çağ atlamış orada
-
EmQceR bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
emin boztepe varsa güzel olacak demektir
aynen hocam, aslında sinema için yaşı baya geçmiş gözüküyor.Keske daha önce olabilseydi bu tür filmler.
Ayrıca filmden enteresan bir bilgi nette okudum; çatışma sahneleri çekilirken gerçek silahlar(kuru sıkı) kullanıldığı için 12 kere polise şikayette bulunmuş mahalle halkı çatışma var diye :)
adamı canlı gördüm benden genç hocam daha ne olsun :S yetenek de var imkan da var biraz da zaman ve destek bulursa daha çok filmini izleriz.
-
Hikayeyi merak ettirecek bir görüntü göremedim ben fragmanda. Ayrıca teknik açıdan color corection felan holywood tarzı olmuş standartları yakalmış biraz ama oyunculuk ve hikayede cok önemli. mesela Kabadayı filminin son bölümü dünya standartlarında bir sahneydi. çünkü gercekciydi. biz sinemada ne zamna günlük hayatın gercekceliğini hem oyunculuk hemde hikaye anlamında yakalarsak o zaman sinema anlamında gelişiriz.
-
beyler rahat olun diyorum emin boztepe diyorum =)
şöyle bi bakın zaten hollywoodun "içine girmiş" bi adam :D
-
Andrei bunu yazdı
ilk basta konusan adamın sesi cok itici.
ayrıca altyazıda bazı yerlerde hata var gibi geldi bana, resmi fragmanda hata yapmalarına pek ihtimal vermesem de "forgive nothing" ve "forgive no one" fragmandaki türkce karsılıklarına mı geliyor ?
aynen hacım :) altyazısında bi sıkıntı yok
-
tekrar vizyona girdi 18 temmuzda