folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Panzehir Filmi Fragmanı

Panzehir Filmi Fragmanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

emin boztepe varsa güzel olacak demektir

aynen hocam, aslında sinema için yaşı baya geçmiş gözüküyor.Keske daha önce olabilseydi bu tür filmler.

Ayrıca filmden enteresan bir bilgi nette okudum; çatışma sahneleri çekilirken gerçek silahlar(kuru sıkı) kullanıldığı için 12 kere polise şikayette bulunmuş mahalle halkı çatışma var diye :)

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

klasik bir sexy faişe için birüsürü kişiyi öldüren türk mafya filimlerinden değildir umarım.

filmin sonuna kadar elinde silahla birini öldüren ve yanında extreme makyajlı kaşar sahnesi ile karşılaşmak istemıyorum.

kardeşim gerçek hayatda türk mafsayı zaten dedin gibi yani onlar çağ atlarsa belki sinemada atlar bakın ingiliteredeki türk mafyasından ruslar bile korkuyormuş direk kelle kesiyormuşlar araştırın çağ atlamış orada

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

emin boztepe varsa güzel olacak demektir

aynen hocam, aslında sinema için yaşı baya geçmiş gözüküyor.Keske daha önce olabilseydi bu tür filmler.

Ayrıca filmden enteresan bir bilgi nette okudum; çatışma sahneleri çekilirken gerçek silahlar(kuru sıkı) kullanıldığı için 12 kere polise şikayette bulunmuş mahalle halkı çatışma var diye :)

adamı canlı gördüm benden genç hocam daha ne olsun :S yetenek de var imkan da var biraz da zaman ve destek bulursa daha çok filmini izleriz.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Hikayeyi merak ettirecek bir görüntü göremedim ben fragmanda. Ayrıca teknik açıdan color corection felan holywood tarzı olmuş standartları yakalmış biraz ama oyunculuk ve hikayede cok önemli. mesela Kabadayı filminin son bölümü dünya standartlarında bir sahneydi. çünkü gercekciydi. biz sinemada ne zamna günlük hayatın gercekceliğini hem oyunculuk hemde hikaye anlamında yakalarsak o zaman sinema anlamında gelişiriz.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

beyler rahat olun diyorum emin boztepe diyorum =) 

şöyle bi bakın zaten hollywoodun "içine girmiş" bi adam :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

ilk basta konusan adamın sesi cok itici.

ayrıca altyazıda bazı yerlerde hata var gibi geldi bana, resmi fragmanda hata yapmalarına pek ihtimal vermesem de "forgive nothing" ve "forgive no one" fragmandaki türkce karsılıklarına mı geliyor ?

aynen hacım :) altyazısında bi sıkıntı yok

!!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

tekrar vizyona girdi 18 temmuzda

Toplam Hit: 1850 Toplam Mesaj: 18