folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Papa Nın Söylediği Salakca Sözler..

Papa Nın Söylediği Salakca Sözler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    papanın aq... bu ibneyi vursalar ne deişcek yenisi daha çok kin duyucak onu vur öbürü daha çok bu böyle katlana katlana gider en sonund abirisi hüeeayt yeter ulan haçlı seferine çıkıoz diyene kadar sürer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    Mahir 2 3 koltuk KIRMISINIZ dıcene maca gelıp gorseydın ozaman kactane gırdımızı net olarak soylerdın ... ama bunun ıcerde macıda var rahat olun.

X
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    politika işte...agzı olan konusuyo

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    Aynen Polıtıka Konusan Konusana =)

X
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek
    Ya agalar bu sözlerin daha kötülerini her gün haberlerde ya yargıtay başkanından ya ösym başkanından yada cumhurbaşkanından duyuyoz a.q. en son Sezer amca Kuran kurslarını kasdederek “dogma ve boş inançlar önüne gecilmeli” diyor bişi olmuyosa Papada der agalar ne olacak.

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    a.q. un papası..

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hulagu ne dion hacı sen içtinde geldin heralde,''dogma ve boş inançlar önüne gecilmeli'' ne demek sen bu cumleden kuran kursu cıkartıyorsan ben sana daha ne diyeyim..adamın ne kastettigi ap acık ortada bos inanc nedir?? bi takım gerizekalının bilmemne baba turbesinde kapı kilidini mezar tasına surtup dili cozulur diye cocugunun agzına sokmaktır bos inanc bence bu beyinsizliktir o ayrı mesele...kimsenin kuran kursunda derdi yok, rejime bi kastınmı var? yıkacakmısın cumhuriyeti? ne o sozler sen kimsin yargıtay baskanına cumhurbaskanına dinsiz yakıstırması yapıyosun Atamızın dedigi gibi ''Turkiye Cumhuriyeti ilalabet ayakta kalacaktır''!!! butun karalamalara ve girisimlere ragmen siz toprak olucaksınız ama Cumhuriyet asla...

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    o papa denilen yasli amca bir din adami gibi degil bir siyasetci gibi konusmus politikadan baska birsey degil dilini keserler boyle devam ederse

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    papayı bilmem kaç defa baba ve piç kitabını yazan kadını(adını unuttum or*spunun) yine bilmem kaç defa s**iyim ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    dinlerin kardeşliği zart zurt diyalogcularına kapak olsun bu

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 3902 Toplam Mesaj: 27