Papaz Büyüsü Nasıl Bozulur??
-
sahmaran bunu yazdı:
-----------------------------gerçek exorcism budur hoca
http://fr.youtube.com/watch?v=MsybnpWvAHU
-----------------------------puhaahaa
ufakken izlemiştim bi arkadaşla, 5-6 yaşındaydım heralde, annem çok kzımıştı korkacan diye :)
euzü ile başlıyo ya süper valla :) ordaki peder mi hoca mı hatırlamadım :D
-
papaz eriği ile bir ilgisi olabilir:)
-
Şimdi olayı anlatayım...Benim çok sevdiğim bir akrabam var..Geçenlerde bunun yiğenin yanına bir kadın geliyor..Kadını hiç tanımıyor daha önce duymamış görmemiş...Daha o birşey sormadan kadın hemen Bizim akrabayı anlatmaya başlıyor yalnız anlattıkları şeyleri akrabanın yegeni bile bilmiyor...Sonunda kadın diyorki işte papaz büyüsü yapılmış ne yapın edin bunu kaldırın...
Hatta kadın diyorki 1995-96 yıllarında istanbul-kadıköyde balıkçıların oradaki kilisede yapılmış bu...Birde kadın özellikle söylüyor hocalar bunu bozamaz bunu ancak bir papaz bozabilir.95-96 senesinin papazını bulduk adam şu anda hastahanede yatalak hasta..Adama sorduk adam diyor bilmiyorum tanımıyorum..(Yani bunamış)
Şimdi insan düşününce saçma zannediyor..Ama dikkatinizi çekerim kadın demiyor biz bunu halledebiliriz..Ayrıca işin en acaip kısmı şu anda kadına ulaşamıyor olmamız...
Ayrıca kadının bizim akraba hakkında anlattıkları her şey doğru. Ailesin bilmediği çevrekilerin bilmediği şeyleri bile söylemiş..
Şimdi varmı lan aranızda bu işlerden anlayan papazı tanıyan?:D
Lütfen:D
-
o kadına sorun kesin bir papaz tanıdığı vardır( anladın sen onu)
ne olyor ki etkileri ne bu büyünün
-
Kadın kayıp diyom:D
Şimdi aslında çoğu kişi büyü dinde yoktur der.Aslında kur-an da araştırılırsa var olduğunu anlarlar..Hatta 2 melek insanlara bazı şeyleri öğretmişlerdir...Meleklerin ismi ve sureyi hatırlamıyorum...
Aslında büyü dedikleri şeyde dualarla muskalarla yapılan şeydir...İnsan nasıl oluyorda nazar'a inanıyor...Normal muskalara inanıyorsa buda onun gibi bir şey...
Şimdi yan etkileri ne:D Onu sölim .Ne için yapılmışsa o olur..Mesela işlerinin bozulması için...Birinden ayrılman için..vs vs ...
-
Hacı bu işlerle uğraşma derim sonu kötü g*te gelirsin piyasada dolandırıcı çok ben hocayım die geçinen insanların duygularıyla oynayan okadar çok şarlatan varki hiç bulaşma derim...
Nasıl bozulur papazı bulman gerek :D şaka bi yana s*ktr et...
He yok illa uğraşıcaksan özelden ulaş bana...
-
papaz büyüsünü illa papaz veya haham yapacak veya bozacak değil belli başlı çeşitleri vardır ateş yakarak cinleri ateşe davet etmek gibi her hocayım büyücüyüm diyende çözemez.. nasıl yapıldığını çözüp karşılığıyla çözülmesi lazım.
İlla papaz bozacak, pis büyü pisliğe karşı pislik ters ilişkiyle papazın bozması lazım olayı fırsatçıların uydurmasıdır :D