Para Dağıtan Misyonerler
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
izmir Basmane Kilise sine pazar gunu Git .. ekmegi Sarap a bandir birde din Degisikliginde bulunucagini belirt ilgilenirler seninle..
dipnot: Sacmalık Benim gorusum.. tavsiye etmem 100 dolar icin Dini inanc ile Dalga geçmek ..
-----------------------------denemek lazım.
-
carnager bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
izmir Basmane Kilise sine pazar gunu Git .. ekmegi Sarap a bandir birde din Degisikliginde bulunucagini belirt ilgilenirler seninle..
dipnot: Sacmalık Benim gorusum.. tavsiye etmem 100 dolar icin Dini inanc ile Dalga geçmek ..
-----------------------------hocam hala o olay varsa pazar gunu gıdıcem ??
-----------------------------hocam git dene :) çıkarsa para izmire geldiğimde gidim bende
-
lalada bunu yazdı:
herkes anlatıyo misyonerle para dağıtıyomuş falan kiliseye gelen çocuklara incilin arasına 100 dolar falan koyup veriyolarmış nerde bunlar bilen varmı? nakit lazım :)
-----------------------------hoca bana da lazım öyle bi yer :D
chaigg bunu yazdı:
sana yakışmaz hocam öle seler. tetikçilik yap sen :) temiz para :)
-----------------------------helal para diyosun :D
-
g2k bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Kartal'da var ama tam olarak nerde bilmiyorum.
Hoca İstanbul Kartal'da ise 1 tane kilise var zaten ciddi ciddi para veriyosa bende giderim benimde nakite ihtiyacım var :D
-----------------------------aynen hacı birlikte gidek
yanlış anlamayın amacımız para değil emperyalist düzeni yıkmak aldıklarımızın bi kısmıyla cami yaptırcaz zaten
-----------------------------:D diğer kısmıyla da okul yaptır hocam.
-----------------------------bencede memlekette camiden bol ne var ki?
not : ergenekon cephanelikleri :D
-
lalada bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Hoca İstanbul Kartal'da ise 1 tane kilise var zaten ciddi ciddi para veriyosa bende giderim benimde nakite ihtiyacım var :D
yanlış anlamayın amacımız para değil emperyalist düzeni yıkmak aldıklarımızın bi kısmıyla cami yaptırcaz zaten
heyy bende varımm :)) bütün kiliseleri dolaşalım..hatta tek din yetmez bütün dinlerinkini dolaşlım :) -
emre_gss bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
heyy bende varımm :)) bütün kiliseleri dolaşalım..hatta tek din yetmez bütün dinlerinkini dolaşlım :)
-----------------------------havrayada gidelim ak
-
emre_gss bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
heyy bende varımm :)) bütün kiliseleri dolaşalım..hatta tek din yetmez bütün dinlerinkini dolaşlım :)
-----------------------------pazar günü hristiyan pazartesi budist ....... cuma günü müslüman :D
-
ama 100 tl yide öle kolay vermior..öküz gibi yıkamaya çalşio beyinlerini..ilk başta diosun gier kulağımı tıkar çıkarım..ama dikkatli olmk laızm..admlar profesyonel.. :)) Allah korusun :)
-
vay .mk paraya bak adamı dınden cıkartıo :D
-
emre_gss bunu yazdı:
ama 100 tl yide öle kolay vermior..öküz gibi yıkamaya çalşio beyinlerini..ilk başta diosun gier kulağımı tıkar çıkarım..ama dikkatli olmk laızm..admlar profesyonel.. :)) Allah korusun :)
-----------------------------O değilde ordan çıktıktan sonra "Allah birdir yaşasın baba, oğul ve kutsal ruh" diye bağırmazsak iyi olur :D