Para Giriş Çıkışı Yaptığım Hesabın Faizini Nasıl Hesaplarım?
-
En para hesabım var orada birikim hesabı oluşturdum oraya para giriş çıkışı yapıyorum ama ben faizini öğrenmek istiyorum.
Misal 30 bin ekledim, 20 gün sonra 3 bin, 15 gün sonra 9 bin ekledim vs. Ama ben ara ara oradan para çekiyorum eğer para çekmeseydim ne kadar faiz vermesi gerekirdi bunun için bir program var mı ya da bunu nasıl yapabilirim?
-
https://www.qnbfinansbank.enpara.com/hesaplar/mevduat-faiz-oranlari
burdan hesaplıcan kanka
enparada hesap detaylarını excele alabiliyosun, burdaki faiz oranını girip, excelde hesaplattırabilirsin
-
birikim hesabı günlük sanırım .
günlük faizin faiz oranı 1 tık az oluyor
hesap hareketleri sekmesinden günlük faizini + kesilen vergiyi görebiliyorsu .
-
Hesaptaki parayı görebiliyorum ya da linkteki gibi hayali parayı hesap edebiliyorum ama benim ihtiyacım o değil.
3 ay önce 30 bin aktardım diyelim üzerine 15 gün sonra tekrar para ekleyiroım 20 gün sonra tekrar ekliyorum farklı tarihlerde giriş yaptığı için linkten hesaplama yapılmıyor. Hesaptan tekrar para çektiğim gibi bu değer göremiyorum. Benim istediğim şey hayali paranın hesabını da nasıl yaparım. Çektiğim paraları çekmemiş gibi hesap edip faizini öğrenmek istiyorum.
-
Hesap ekstresini excel olarak indirdikten sonra birkaç küçük matematiksel formül işini halledecektir.
-
mavii bunu yazdı
Hesaptaki parayı görebiliyorum ya da linkteki gibi hayali parayı hesap edebiliyorum ama benim ihtiyacım o değil.
3 ay önce 30 bin aktardım diyelim üzerine 15 gün sonra tekrar para ekleyiroım 20 gün sonra tekrar ekliyorum farklı tarihlerde giriş yaptığı için linkten hesaplama yapılmıyor. Hesaptan tekrar para çektiğim gibi bu değer göremiyorum. Benim istediğim şey hayali paranın hesabını da nasıl yaparım. Çektiğim paraları çekmemiş gibi hesap edip faizini öğrenmek istiyorum.
linkten aylık faizi hesapla, sonra günlük faizi hesapla. bin tl nin 1 gün hesapta durduğunda sana getireceği parayı hesapla. sonra çıkan paralar çıkmasaydı hesapta ne kadar paraa kalacaktı, kaç gün kalacaktı ona bakıp hesaplarsın
-
baktım ki hazır program yok excellden formül yaptım tek tek her para girişine ayarladım. yorumlar için teşekkürler
-
-
mavii bunu yazdı
baktım ki hazır program yok, excellden formül yaptım, tek tek her para girişine ayarladım. yorumlar için teşekkürler.
İçindeki değerleri(^^`) silip, excell dosyasını paylaşaydın konu finale gelecekti. böyle yarım kalmış. sanki.