Para İnsana Ne Kadar Lazım?
-
ben cok parayla buyudum yoksulluk vs gormedim, her istedigimi aldim yani parayla dost oldum ve ondan ayrilmaya dayanamayabilirim :D o yuzden para cok para.. Tabi kemerleri sikmayida bilirim ama harcamalarimi karsilamak sart ;)
-
İstanbulda yaşıyorum hiçbişeyim olmasa kirada kalsam bi arabam olsa çocuklarım vergiler gidrler osu busu ayşlık 2.500 3.000 lira ile geçinebilirim..
-
Yetecek kadar.
-
para ihtiyactirr
paran varsa huzurun var demektir..
-
iq su 70 - 79 arasındakileri (toplam müridlerin %90ı kadar) zevkle banlamak için Tahribat ı satın alacak kadar para lazım şimdilik.
-
Bana bu güne kadar hiç para lazım olmadı , hep çevremdekilere oldu. Ekmek alsam bakkal para ister , benzin alsam pompacı ister , ev sahibi ayrı ister ... Ben hiç para istemiyorum kimseden :)
-
yasam tarzina, karakterine göre, kriterlerine göre degiskenlik gösterir.
edit.
Tabi "ne kadar lazim" genis bir kavram, örnegin topragi boyluyana kadar da lazim denilebilir
-
herzaman.
-
çok derin mevzu hacım :D şimdi cebimde 10 lirada olsa 1000 lirada olsa ben o parayı bir günde harcarım paraya değer vemem olanı harcarım. param olmadığı zamanlarda çıkartıp cebindeki son kuruşu verecek dostlarım var. bunu bilmek bana yeterli oluyo. cebimde para olmasada yaşarım ;)
-
bana istanbulu versen gebzeyi de alsam iyiydi derim. bunu demeyecek insan da yoktur. insan doğası gereği açgözlü.