Para Kağıdı
-
peki yazı nasıl siliniyor??
-
arkadaşım yapacağın şeyi söyleyeyim
a4 kağıdı veya a3 e basıyorsun (arkalı önlü) sonra para boyutunda kes o parayı bildiğin sabunlu su veya detarjanlı su ile yık dikkat et boyası çıkmasın sonra parayı as kurusun suyunu çeksin sonra cami tuvaletlerinde seyyar satıcılarda dükkanlardaki yaşlı amcalara bozdur tavsiem dir 20 ytl ve üzeri parayı basma
not : parayı yumuşatmak için çamaşır suyu ve benzeri kimyasalları kullanma bu işlem boyayı kaldırır.
denenmiştir.
-
bu biraz ucuz bir numara değil mİ? ? =)))
sonuçta hacı kandırmııcaz =)))) Elin garibanıyla işimiz yok yawf =(((
-
konuya şaka için basacağım diye başlamıssın eline aldınmı kolay kolay anlaşılmaz hoşt orji bişey basmak istiyosandan da kimyasal bir labarutuvarının olması lazım ayriyetten sermaye eğer varsa bunlar beni msne ekle
-
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------
kese kağıdından yap bence biraz ütüle filan düzeltirsin
-----------------------------evet arkadasa katılıyorum kese kagıdından yap bende bı arkadasa yapmıstım ytl cıktıgında hatta bozdurup ustunu bana getırmıstı cok gulmustuk dene bi istersen ama bastıktan sonra elınde cöp gibi yuvarla sonra duzelt bır kac gun cebınde gezdır kımse anlamaz..
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------pompaci bunu yazdı:
kese kağıdından yap bence biraz ütüle filan düzeltirsin
-----------------------------evet arkadasa katılıyorum kese kagıdından yap bende bı arkadasa yapmıstım ytl cıktıgında hatta bozdurup ustunu bana getırmıstı cok gulmustuk dene bi istersen ama bastıktan sonra elınde cöp gibi yuvarla sonra duzelt bır kac gun cebınde gezdır kımse anlamaz..
-----------------------------peki teşekkür ederim ama bu kese kağıtları biraz sarı olmuo mu??
-
parşömen diye biliyorum ama ne kadar doğru bilemem
-
paradox bunu yazdı:
-----------------------------Lemuria bunu yazdı:
keten veya pamuk kullanılır binbir işlemden geçer onlarda , uğraşmana değmez ..
-----------------------------silmek için mi?? Kağıdı yapmak için mi?
keten le pamuk la parayı nasıl sileceksin hoca...kağıt para hammeddesinden bahsediorm !! -
keten le pamuk la parayı nasıl sileceksin hoca...kağıt para hammeddesinden bahsediorm !!
-----------------------------arkadaşım mürekkebini çamaşır suyuyla temizliyorsun yani kağıt bir zarar görmüyor
-
sahte para yapan para kağıdını bulamadığı için sahte olarak yapabiliyor :S yoksa adamlar başka bi taraflarını uyduramıolar değil.