Para Kasası Açmak?
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
buraqgo bunu yazdı:
saçma sapan işlerle oynamayınlan forumu piç ettiniz o nasıl açılır bu nasıl patlatılır diye
-----------------------------sitenin adı tahribat ne bekliyordun neler gördü bu forumlar sen pek hatırlamazsın diyeceğim faşist olacağım sonra olmayacak.
-----------------------------yok usta bu çömezler yüzünden kelebek sitesine dönüyor zaten burası... burayı patlayıcı tarifleri sayesinde ilkkez 2006 da keşfetmiştim ismine yakışır bir siteydi o zamanlar... hele çok eski konuları açınca neler kaçırdığıma çok üzülmüştüm ve 1 yıl takipten sonra üye olmuştum...
Bu arada Termit hertürlü çeliği eritir ve kasayıda %100 açar ama içine ne olur bilmem :D, kasayı taşıyabiliyorsan lazer kesiciler en iyi çözümdür.
-
discore izlemenı tafsiye ediyorum ufak kamerayla hal edıyordular:)
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------buraqgo bunu yazdı:
saçma sapan işlerle oynamayınlan forumu piç ettiniz o nasıl açılır bu nasıl patlatılır diye
-----------------------------sitenin adı tahribat ne bekliyordun neler gördü bu forumlar sen pek hatırlamazsın diyeceğim faşist olacağım sonra olmayacak.
-----------------------------katılıyorum müride..
-
100 TL ye Dinamitle itina ile kasa açarım kanka. herkese duyrulur :)
-
ispiral ile dogru bölgeden kesim yaparak açılır ama sana nereyi kesecegini söylemem. benide ortak et kasa içindekine nerden kesmen gerektigini söyliyim
-
Açılmayan kasa , bozulmayan kadın yoktur !
-
vukuat bunu yazdı:
ispiral ile dogru bölgeden kesim yaparak açılır ama sana nereyi kesecegini söylemem. benide ortak et kasa içindekine nerden kesmen gerektigini söyliyim
-----------------------------kasanın içinden hıyar çıkarsa vay halinize :|
-
tarzan bunu yazdı:
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------kasanın içinden hıyar çıkarsa vay halinize :|
--------------------------kasada hıyar ne bok yesin olm
-
konu tehlikeli bişey söylemeye gelmez bi fikir söylersin başına iş alır sonra polis onu alır oda öter sonra polis seni alır vs... vs...
Korku toplumu olduk artık bişey söylenmez kimseye hiç bi yerde....