Para Kazandıracak Hobi Önerisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam yaş kac, şehir neresi, asıl meslek ney. Bunları söylersen aslında daha verimli şeyler çıkarırız sanki.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

fotoğrafçılık

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

fotoğrafçılık

+1

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

paraşüt ipinden bileklik

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek

kar ederek satabileceğine inandığın ürünleri aliexpress, bangood bv. sitelerden alıp letgo, sahibinden gibi sitelerde satabilirsin.

çevrende araç sahibi olan kişilerin trafik sigorta, kasko ve diğer sigorta poliçelerini bir acente ile anlaşıp sen yapabilirsin. aylık 50 araç, ortalama 500tl den aylık sigortaları dersek, 25000tl ciro eder. %3 net sana kalsa ki kalır da aylık 750tl eder.

hobi olarak yaptığın likitlerden satabilirsin. hatta yanına birkaç cihaz alıp cihazla beraber de satabilirsin.

balıklardan anlamam pek ama maddi olarak değeri yüksek balık üretimini yaparak hobinden gelir de elde edebilirsin. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    clogu bunu yazdı

hocam yaş kac, şehir neresi, asıl meslek ney. Bunları söylersen aslında daha verimli şeyler çıkarırız sanki.

Aslında pek önemi yok ama yaş 24, şehir Erzurum, meslek sağlık personeli. Haftada en az 3-4 gün boş günüm oluyor.

Canım çok sıkıldığı için balıklarla ilgilenmeye başladım aslında balık üretimine girişecektim ama Erzurum'da tonla üretici var, gittim mekanlarını gezdim adamların tonluk akvaryumları üretim tesisleri var ben onların aralarından sıyrılamam...

SaNaL_AjaN bunu yazdı
    logas bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Kanvas tabloyu araştır muhterem.Benim eniştem 7 8 liraya mal ediyor 14 liraya toptan satıyor.Onun sattığı adam 25 tl ye satıyor :)) İnternette 25 30 liradan gidiyor.Sen üretim yapıp son kullanıcıya ulaşırsan kazanırsın

Enişten hangi şehirde hocam enistenden alalım birkaç tane

Mersinde yapıyor hocam.Hatta banada al sende yap dedi zaman yok ama memlekete gidince detaylandırıp görüşecem.Facebook üzerinden satsam bile yeter

Amcamın marangoz atölyesi var hocam kanvas tablo önerisi şu an için favorim hatta istersen beraber çalışabiliriz. Atölyede seri üretim yapıp sana 14 tlden satarım sen de son kullanıcıya istediğin fiyattan satıp kâr edersin ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek

aklım şimdi geldi. bir arkadaşım filografi tabloları yapıyor ekstradan. tablosuna göre 200-300-500tl ücret alıyor. siparişleri yetiştiremiyor normal işinden dolayı. el becerin varsa bunu yapabilirsin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Solucan gübresi işine bi bak dostum.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam güvercin besle. Yada A tipi secereye sahip dişi bir köpek edin. KIF onaylı eşleşmeyle ve güzel bir genetik seçimle senede 20 bin liraya yakın para bırakır.

Hem sanada dost olur

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı
    clogu bunu yazdı

Aslında pek önemi yok ama yaş 24, şehir Erzurum, meslek sağlık personeli. Haftada en az 3-4 gün boş günüm oluyor.

Canım çok sıkıldığı için balıklarla ilgilenmeye başladım aslında balık üretimine girişecektim ama Erzurum'da tonla üretici var, gittim mekanlarını gezdim adamların tonluk akvaryumları üretim tesisleri var ben onların aralarından sıyrılamam...

SaNaL_AjaN bunu yazdı
    logas bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Kanvas tabloyu araştır muhterem.Benim eniştem 7 8 liraya mal ediyor 14 liraya toptan satıyor.Onun sattığı adam 25 tl ye satıyor :)) İnternette 25 30 liradan gidiyor.Sen üretim yapıp son kullanıcıya ulaşırsan kazanırsın

Enişten hangi şehirde hocam enistenden alalım birkaç tane

Mersinde yapıyor hocam.Hatta banada al sende yap dedi zaman yok ama memlekete gidince detaylandırıp görüşecem.Facebook üzerinden satsam bile yeter

Amcamın marangoz atölyesi var hocam kanvas tablo önerisi şu an için favorim hatta istersen beraber çalışabiliriz. Atölyede seri üretim yapıp sana 14 tlden satarım sen de son kullanıcıya istediğin fiyattan satıp kâr edersin ?

Olabilir elbette ama hocam işin zor kısmı ahşap değil bez'e sublimasyon baskı yapmak dyebilirim.Eniştem eski tekstilci oldugu için kendi alet edevatı var o yapabiliyor.Marangozluk esasen cok fazla bir işte yok diyebilirim.Sadece çıkataları yaptırmak yeterli.Geri kalan baskı ve el yeteneğine kalıyor

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 5445 Toplam Mesaj: 27
hobi boş zaman uğraşı para kazandıran hobiler