Para Kazandıracak Projeler
-
Hocalar biz 2 mekatronik mühendisiyiz. Can sıkıntısına proje yapıp duruyoruz. Dedik ki para kazandıracak fikirler bulsak hiç fena olmaz. Bize piyasa da para edicek proje önerileriniz var mı?
Proje alanları;
mikroişlemciler,
görüntü işleme,
cad tasarım,
kontrol sistemleri.
-
cad tasarım + kontrol sistemleri bilirseniz, dünyanın her yerinde size ihtiyaç olur. okyanus ötesi bile çalışabilirsiniz net üzerinden.
Gerçekten iyi olduğunuz bir alan varsa yardımcı olmaya çalışırım meslekle ilgili.
Kaan tarafından 31/Ara/14 01:47 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam biz çalışmıyoruz evde oturup para kazandıracak işler arıyoruz.şu anda küçük projeler öğrencilere bitirme vs. yapıyoruz.daha sağlam para getirecek fikirler arıyoruz.okyanus ötesinde iş yapabileceğimiz kişileri nasıl bulacağız
-
arcsinx bunu yazdı
hocam biz çalışmıyoruz evde oturup para kazandıracak işler arıyoruz.şu anda küçük projeler öğrencilere bitirme vs. yapıyoruz.daha sağlam para getirecek fikirler arıyoruz.okyanus ötesinde iş yapabileceğimiz kişileri nasıl bulacağız
Zaten ben de evde oturup yapacak işlerden bahsediyorum.
http://www.tahribat.com/Forum-Yurtdisi-Freelancer-Siteleri-Hakkinda-201056/
Konuda yeterince yol gösterilmiş.
Mezunmusunuz, öğrenci misiniz?
-
mezun oluyoruz.ama okulla pek işimiz yok
-
meslekle bir işiniz var mı?
-
hocam uğraştığımız alanlar var.mikroişlemcilerle görüntü işlemeyle arkadaşım ilgili ben de cad ve kontrol sistemleriyle ilgiliyiz.meslekle de haliyle alakalı bu işler
-
arcsinx bunu yazdı
hocam uğraştığımız alanlar var.mikroişlemcilerle görüntü işlemeyle arkadaşım ilgili ben de cad ve kontrol sistemleriyle ilgiliyiz.meslekle de haliyle alakalı bu işler
Bu alanlarda yaptığın çalışmaları pm'le gönderirsen iş paslayabilirim.
-
mekatronik 2 YILLIK bölümü okuyup bıraktım. aklımda gezer robotik çok projeler vardı ama problemlerden ötürü bölümü bıraktım. örümcek, yılan elektrikli suda yüzen pnömatik robot balık gibi fantastik düşüncelerim vardı. bunları yapabilseydim.. iyi bir çıkış yapabilirdim.. siz de yapabilirsiniz. bu şekilde online alışveriş sitesi yapıp ürününüzü satarsınız heron, predator tarzı aletler yapıp aselsana rakip olabilirsiniz
-
Hocam 3D yazıcı işine bak bence. Yap sat ile bişeyler kazanısın. Ayrıca müridin dediği gibi dron, quadrokopter filan yapması basit piyasası olan şeyler
-
Quadcopter stabilizasyon kartı iyi satabilir. Ama stabil olması gerek.