Para Kazanmak [?]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------
    Gir web işine olsun bitsin, Asp'nin bile garanti kağıdı baya geçerli olmadı Php'ye zıpla. Azcık web standartları, css, ajax, photoshop tamamdır bu iş. Özgün yapılar üretip piyasada barındırdığın zaman cazibe noktası olursun. Çünkü referansın vardır. Ben şu an için hem okuyorum (tabi okumak sayılırsa, ikinci öğretim) hem de web üzerine çalışmalarımla birşeyler kazanmaya çalışıyorum.
    -----------------------------

ontedi  kardeş hatırlarsan ben bölümden dolayı muzdarip oldumu bi konumda yazmıştım  baya bi mesajlaşmıştık o zaman  hani şu matematik bölümü  meselesi  sende bi ara bu bölümdeydin sanırım o yüsden başka alanlarda kendim çalışıp başka işlere yönelmem  birazzor hatta imkansız bölümü  bilirsin 

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    para kazanmak isteyen varsa ne iş yaparsa yapsın kendini geliştirsin
     bu  herkesin bildigi birsey ama icraat lazım

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    haci piyasaya bakacan insanlarin neye ihtiyaci var...ben baktim birkac veteriner hala amele gibi elle kopek kedi kaydi yapiyor...bazilari basit excel tablolariyla cebellesiyor...oturup delphi+access ile basit bir veteriner hasta takip progarmi yazdim...250 ye 11-12 veterinere sattim daha bir suru veteriner var sirada...yani isi sen ureteceksin...universitede okudugun bolumle ilgili ozel ders verebilirsin...ne biliyim istanbul gibi bir yerdeysen zenginlerin kopeklerini gezdirebilirsin saatlik 30-50 arasi kazanan arkadaslar var ist te...yani sen ureteceksin birazda...ne is olsa yaparim abi moduna girersen kaybedersin...isin seni bulmasini sagla birazda ;)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 4772 Toplam Mesaj: 34