Para Kazanmak [?]
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Gir web işine olsun bitsin, Asp'nin bile garanti kağıdı baya geçerli olmadı Php'ye zıpla. Azcık web standartları, css, ajax, photoshop tamamdır bu iş. Özgün yapılar üretip piyasada barındırdığın zaman cazibe noktası olursun. Çünkü referansın vardır. Ben şu an için hem okuyorum (tabi okumak sayılırsa, ikinci öğretim) hem de web üzerine çalışmalarımla birşeyler kazanmaya çalışıyorum.
-----------------------------ontedi kardeş hatırlarsan ben bölümden dolayı muzdarip oldumu bi konumda yazmıştım baya bi mesajlaşmıştık o zaman hani şu matematik bölümü meselesi sende bi ara bu bölümdeydin sanırım o yüsden başka alanlarda kendim çalışıp başka işlere yönelmem birazzor hatta imkansız bölümü bilirsin
-
para kazanmak isteyen varsa ne iş yaparsa yapsın kendini geliştirsin
bu herkesin bildigi birsey ama icraat lazım -
haci piyasaya bakacan insanlarin neye ihtiyaci var...ben baktim birkac veteriner hala amele gibi elle kopek kedi kaydi yapiyor...bazilari basit excel tablolariyla cebellesiyor...oturup delphi+access ile basit bir veteriner hasta takip progarmi yazdim...250 ye 11-12 veterinere sattim daha bir suru veteriner var sirada...yani isi sen ureteceksin...universitede okudugun bolumle ilgili ozel ders verebilirsin...ne biliyim istanbul gibi bir yerdeysen zenginlerin kopeklerini gezdirebilirsin saatlik 30-50 arasi kazanan arkadaslar var ist te...yani sen ureteceksin birazda...ne is olsa yaparim abi moduna girersen kaybedersin...isin seni bulmasini sagla birazda ;)