Para Kazanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    arkadaşlar elimde bir Vps birde domain var vps den host satarak para kazanamyıorum reklam olayını düşündüm ama siteme okadar hit nasıl çekebilirim ?
    yada bunun başka yolları varmıdır . Malum öğrenciyiz artık birasda olsa kendi harçlığımı çıkartmak istiyorum baba dan yemek çok gücüme gidiyor .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harlemxxx
    harlemxxx's avatar
    Erkek
    valla bu konuda bilgim yok ama konun aktif olsun diye yazıyorum :D

ETRAFTA ARTİST ÇOK AMA YÖNETMEN BİZİZ | Bana Ulaşmak İçin F13 e Basın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek
    ögrencilere yardım bir bilgim yok ama up!!!

Dur be kadınnnn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    vps den host satıp para kazanmak istiyorsun ama bu işin içinde olan 100 lerce elamanda piyasada. onlardan farklı bişeyler sunman lazım. güzel bi hosting sayfası ayarlaman lazım. makul ücretlerle paketler oluşturup forumlarda arkadaş çevrende reklamını yaparsan satışlar hızlanır gibime geliyor. teknik destek ve alt yapı yani güvenlik konularında serveri güçlendirmen lazım. yani müşterinin güvenini kazanman lazım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    güzel bir site+bir kaç ufak reklam+referans+biraz ucuz+wareze izin+hızlı=tamamdır :)

DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    arkadaşlar yardımlarınız için çok sağolun ama ben bu host tan para kazanabilceğimi hala sanmyıorum adama domain + 1gb alan + ücretsiz forum kurulumu 30 Tl dedim yıllık . gene almyıolar kaç haftadır oyalıyor nası bir milletiz hiç anlamadım. arkadaş çevrem geniş ama pek yardımcı olmuyorlar vede güzelbi siteiçin iyibi php bilgisi gerekior ki hiç php bilmiyorum ppff :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hoca uğraşma git simit sat dahaa iii ya :)

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

yoyo bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar yardımlarınız için çok sağolun ama ben bu host tan para kazanabilceğimi hala sanmyıorum adama domain + 1gb alan + ücretsiz forum kurulumu 30 Tl dedim yıllık . gene almyıolar kaç haftadır oyalıyor nası bir milletiz hiç anlamadım. arkadaş çevrem geniş ama pek yardımcı olmuyorlar vede güzelbi siteiçin iyibi php bilgisi gerekior ki hiç php bilmiyorum ppff :(

hemen almıyorlar diye pes etme. dediğimi anla bak yerli 100 lerce yabancılarıda katarsak 1000 lerce host satıcısı var yani müşteri bulmak biraz zor bu piyasada. ama müşteriye güven sağlarsan alırlar elbette. dediğimi yap mesela hosting scripti diye arattır kendi host siteni oluştur. hostbul.com a falan kendi siteni eklettir. hit arttır birsürü döküman var forumda falan..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    Lathedarkman bunu yazdı:

yoyo bunu yazdı:

hemen almıyorlar diye pes etme. dediğimi anla bak yerli 100 lerce yabancılarıda katarsak 1000 lerce host satıcısı var yani müşteri bulmak biraz zor bu piyasada. ama müşteriye güven sağlarsan alırlar elbette. dediğimi yap mesela hosting scripti diye arattır kendi host siteni oluştur. hostbul.com a falan kendi siteni eklettir. hit arttır birsürü döküman var forumda falan..

teşekkürederim arkadaşım yardımlarınızı esirgemediniz . inşallah yabıcas birşeyler. ama ne yazıkki host scripti hiç bualamdım  3-4 ay dır arıyorum .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blutarm
    blutarm's avatar
    Erkek
    Nette az araştır AWBS Null scripti var indirip güzel bir tema giydirip kullanabilirsin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

4 tane siteye reklamını alabilirim site başı aylık gösterim 20 tl

4 üne birden verirsen 60 tl

sitelerden biri imzamda

Adsense Gelirli Siteler
Toplam Hit: 2271 Toplam Mesaj: 13