Para Sisteminin Ve Kapitalizmin Yalan Dolu Hikayesi
-
Arkadaşlar uykum kaçtı ve sizinle bir video paylaşayım dedim.
http://www.zeitgeistmovie.com/add_turkish.htm
Yorumlar çok önemli.Lütfen videonun tamamını izleyin. -
ilki kadar güzel değil ama çok çarpıcı gerçekler var. dine dokunmasalar iyiymiş, ama önerdikleri sistemin olması olanaklı deil bence
-
bence 2 belgeselin de tamamını izleyin
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
ilki kadar güzel değil ama çok çarpıcı gerçekler var. dine dokunmasalar iyiymiş, ama önerdikleri sistemin olması olanaklı deil bence
Beşikten mezara ilim öğren hocam.Dini sorgulamakta düşünmektir ilimdir. -
Razorback bunu yazdı:
Arkadaşlar uykum kaçtı ve sizinle bir video paylaşayım dedim.
http://www.zeitgeistmovie.com/add_turkish.htm
Yorumlar çok önemli.Lütfen videonun tamamını izleyin.
-----------------------------arkadaşlar ebn bunu indirdim cdye çekecektim .. ama baktım alt yazı inmemiş..
alt yazısını nasıl indiririm bilen gören var mı?
bu arada konuyu açan arkadaşa sonsuz teşekkürler.. çoğumuzun içinden geçip. söylesek bsg derler diye söyleyemediğimiz şeylerin toplandığı bi konuya parmak basan video ..
-
Razorback bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
Beşikten mezara ilim öğren hocam.Dini sorgulamakta düşünmektir ilimdir.
-----------------------------doğrunun tek sınırların hükümlerin doğruların yanlışlarn belli oldugu yerde ne amaçla sorguluyoruz?
Sorgulamaktaki amaç yol almaktır dinde yolun sonu zaten belli ..
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Razorback bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
Beşikten mezara ilim öğren hocam.Dini sorgulamakta düşünmektir ilimdir.
-----------------------------doğrunun tek sınırların hükümlerin doğruların yanlışlarn belli oldugu yerde ne amaçla sorguluyoruz?
Sorgulamaktaki amaç yol almaktır dinde yolun sonu zaten belli ..
Hocam dini kitapların hepsinin değiştirilmiş olması,tarih sürecinde bütün dinlerin mehseplere bölünmüş olması,fikir ayrılıklarının yüzünden bugun bile kan dökülmesi biraz beni şahsen düşünmeye yöneltiyor. -
ya arkadaşlar filmi download helper la indirdim..
alt yazısını nasıl indircez bunun?
şimdi uğraştırmayın beni. camstudioyla
-
hacılar biri
Zeitgeist the Movie 2007
bi tane daha var ama
Zeitgeist: Addendum 2008
bunların hangisi ne oluyor hangisini izlemeli önce? arkadaşın paylaştığı Zeitgeist the Addendum 2008
edit: bu ne la, hey maşallah imdb puanları 8.7 ve 8.9
-
Martta serinin yeni belgesel filmi çekiliyormuş,sabırsızlıkla bekliyorum.
@stillalive o kadar fark ettirecek bir şey yok hocam hangisini istersen onu önce izle The movie'de bir çok konu ele alınırken addendum'da sadece ekonomi dinlere pek değinilmiyor ve venüs projesi diye birşeyden bahsediliyor her ne kadar imkansız bir proje olsada olsa çok güzel olabilecek bir proje,dünyayı cennete dönüştürebilecek bir proje... -
Torrentte biyerde DVDsini indirmek lazım aslında..Türkçe altyazılı bişeyler bulursanız paylaşın pliz.