Parababası&Apos;Nı Kullanan ?
-
ya bi sorum daha olacak.
bux.to'yu bileniniz var mı ?
okuduguma göre 4-5 ayda yolluyorlarmıs parayı, dogru mu bu ?
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
ya bi sorum daha olacak.
bux.to'yu bileniniz var mı ?
okuduguma göre 4-5 ayda yolluyorlarmıs parayı, dogru mu bu ?
-----------------------------bux.to'ya elini sürme !!!!!!
-
internetten para kazanmak
1- ebay
2- affiliate
3- adsense üçüde ciddi emek ve zaman sonucu işe yarayan yollardır bir kaç ay ile olacak iş değil.
-
ben ClickyBux ve Neobux kullanıyorum ve gayet memnunum yeni başladım bayağı para birikti şimdide gold üye olup parayı artırıcam inş
-
bu parababası ne hikayedir mürdiler yaf? bilen var mı ya da deneyen
-
parababası ve google kazanç aynı mantık,kitaplarında çok güzel formüller vermişler para kazanma yolları adına.Uygulama sahasında ise kısmetinin açık olması lazım.Önce güvenilir bir siten olucakki önerdiğin ürünler alınsın.
1.olarak click bank üzerinden aldığın linklerle adwords yada diğer reklamlarla bu linkleri tıklattırıp yine senin linkin üzerinden ürünün
alınmasını sağlıyacaksın. yada sitene koyacaksın bu linkleri,bir satış yazısıda yazarak inandıracaksın.Tabi sattığın ürünlerde güzel ürünler.
2.sanal mağaza açma yöntemi sunuyor,ebay üzerinden.
böyle 5 ya da 6 tane para kazanma yöntemi sunuyor.
Her şey gayet mantıklı,ama satamassan ürünleri verdiğin reklam masraflarıyla kalırsın.
en mantıklısı bana ebay sanal mağası gelmişti, bu kitaplarla kısacası para kazanma yöntemleri öğreniyorsun.Para kazanmıyorsun..Para kazanmak
uzun zaman,para,kısmete bakıyor.Kısacası çok umutlanma.Şimdilerde network marketing sistem var.onu da biraz araştır.