Paralı Trojen Kullansam Kendi Güvenliğimi Nasıl Sağlıycam
-
hocam geçen internette bir yazı okudum turkojan ekibini test etmişler turkojan turkozombi çıkmış doğrumu bilmem ama diyelimki ben paralı bir trojen aldım kurdum benim bilgisayarım üzerinden işyapmıycaklarını veya benim server yedirdiğim bilgisayarın bilgilerinin onlarada gitmiyceğini nerden bileyim diyelimki sevgilime server yedirdim biliyorsunuz turkojenin webcameragörüntüsü alma özelliğivar adamların benim kızı dikizlemeyeceğinden nasıl emin olucam mesala çok kafam karıştı bukonudaki görüşlerinizi lütfen belirtin paralı trojen alıyımmı almıyımmı
-
Trojanını kaynak koduyla satın alcan ozaman :)
-
aga turkojanı çalıştıra bildinmi yani kıza yedirdim demişsin denedinmi çalışıyor mu
-
edit..
-
hocam en sağlam trojan uzaktan yardım dır :)
-
eğer böyle birşey varsa elemanların senin kız arkadaşına tenezzül edeceğini sanmıyorum hocam :)
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------sanal pc yazılımlarını kullanacaksın hocam.. (bknz: virtualbox)
bir dene derim..
-----------------------------
kendini demiyor kız arkadaşını diyor sanal pc de kullansa sonuçta kızın bilgilerini paylaşıyor.arkadaşın dediği gibi kaynak kodunu satın alacaksın didikleyeceksin :D zaten o kadar anlasan kendin yazarsın ama bu durumdada.
böyle ufak tefek presüdür icabı şeylere katlanacaksın :)
-
DE5TROY3R kodan okadar anlasam kendim yazardım
bisson diyelimki demişim orda iyi oku
angelofhope server yedirdiğim kişi zaten asıl mesele
ats30 enkolayı gibi görünsede onu bitürlü beceremedim becerebileceğimidesanmıyorum kim uzaktan yardımı açık bırakırkiRealist sen benim kızı gördünmü
-
BuZuL bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------sanal pc yazılımlarını kullanacaksın hocam.. (bknz: virtualbox)
bir dene derim..
kendini demiyor kız arkadaşını diyor sanal pc de kullansa sonuçta kızın bilgilerini paylaşıyor.arkadaşın dediği gibi kaynak kodunu satın alacaksın didikleyeceksin :D zaten o kadar anlasan kendin yazarsın ama bu durumdada.
böyle ufak tefek presüdür icabı şeylere katlanacaksın :)
-----------------------------bencede
-
hocam yapmayın kızı dikizlemelerimi ufak tefek pürüz
-
piyasada olan milyarlarca açık koddan bitanesini alıp kendine göre düzenliceksin, kullanıcaksın.
source code sitelerine keylogger trojan rat diye arat 3-5 box 1-2 timer fln filan aç yap kullan temiz olur