Paralı Virusun Bulunması
-
arkadaslar bır yerden sureklı programlar ındırıyorum ama gecen gun arkdasım ıcıme bır kurt dusurduu paralı vırusler yakalanmazlar fln dedı dogrumudur eger dogruysada yakalama sansımız varmıı yada ne yaparsan engellerız yorumlarınızı beklıyorum saolun..
-
parali virus dedigin, parali trojen veya keylogger dir.
normal bir kullaniciysan bulamazsin kullandigin antivirus programi yakalayincaya kadar bekleyeceksin
-
Ya hocam paralı antivirüsün olmadan cok zor bulman.Ben mesela Turkojanle giriyordum adamların pcye ben adamın pcyi izliyodum adam nod32 ile taratma yapıyodu.
Sonra program virüsü buluyodu cocuk sil diyodu baska virüs buluyodu karantina diyodu ama hala ben giriyordum cocugun pcye.En sonunda format attı ondan sonra daha giremedim.
-
underzero senbilirsin bu turkojen felan neden kreklenmiyor
-
bilmiyorum bambam
-
hadi yaaa :S peki paralı antıvurus kullanan varmı arkadaslar aranızda dosyayı versem taratırmısınız?
-
:S hoca
http://www.virustotal.com/
e gir oraya yukle butun av lerde tarar sonucu sana soyler
-
paralı virüs :d trojan serverleri özel crypterle şifreleniyor ve undetect oluyor yakalanması için küçük boyutlu dosyaları virüstotal.com dan taratın :D yarım saat sonra yakalanır ++++ bırakın yahu turkojanı :D dll cıkarıyor benden öneri poison ivy kullanın fud etmek içinde bana başvurun crypter verririm temiz. (yada burda paylaşırım)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
bilmiyorum bambam
-----------------------------yinede saol
-
yaw hıcmı kımsede paralı antıvurus yok?
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
yaw hıcmı kımsede paralı antıvurus yok?