folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Parallels Workstation V2.2.2222 - Windows&Linux

Parallels Workstation V2.2.2222 - Windows&Linux

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    Parallels Workstation v2.2.2222
    Kullanıcılara bir den fazla işletim sistemini tamamen birbirinden yalıtılmış ortamlarda gerçek zamanlı olarak çalıştırma olanağı sunan yazılım, Apple`ın kısa bir süre öncesinde sunduğu Boot Camp`dan çok daha fazlasını vermekte. Boot Camp ile Mac`inizde sadece Windows XP kullanmak mümkünken Parallels Workstation sayesinde bütün işletim sistemlerini gerçek zamanlı olarak Pc`nizde kullanmak mümkün olacak. Parallels Workstation`ı daha önce çıkmış ve hali hazırda kullanılmakta olan diğer simülasyon yazılımlarından ayıran en büyük fark Intel`in VT teknolojisine destek vermesi oluyor.XP ile Vista veya XP ile Linux aynı anda kullanılabilir.
    Windows:
    Linux:
    Alıntıdır!

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    hmm güzelmış saol hocam ileride paralel işletim sistemı kasmak gerekince kullanırız

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek
    evet ilerde baya lazım olacak gerçi virtual pc ile vmware falan var ama buda güzelmiş sagolasın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    microsoft unda bunun gibi bir yazılımı var adını unuttum şimdi aklıma gelnce yazarm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek
    teşşekürler paylaştıgın için
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

yoyo bunu yazdı:
    -----------------------------
    microsoft unda bunun gibi bir yazılımı var adını unuttum şimdi aklıma gelnce yazarm

virtual pc di galiba

edit:galiba degil virtual pc. bende 2007 si varmış. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

yoyo bunu yazdı:

kafanda soru işareti kalmasın hocam senin bahsettigin virtual pc olabilir :)

neyse benden önce yazmışlar :) 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    intelin bu "vt" teknolojsi ne yaw ?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2071 Toplam Mesaj: 8