Parallels Workstation V2.2.2222 - Windows&Linux
-
Parallels Workstation v2.2.2222Kullanıcılara bir den fazla işletim sistemini tamamen birbirinden yalıtılmış ortamlarda gerçek zamanlı olarak çalıştırma olanağı sunan yazılım, Apple`ın kısa bir süre öncesinde sunduğu Boot Camp`dan çok daha fazlasını vermekte. Boot Camp ile Mac`inizde sadece Windows XP kullanmak mümkünken Parallels Workstation sayesinde bütün işletim sistemlerini gerçek zamanlı olarak Pc`nizde kullanmak mümkün olacak. Parallels Workstation`ı daha önce çıkmış ve hali hazırda kullanılmakta olan diğer simülasyon yazılımlarından ayıran en büyük fark Intel`in VT teknolojisine destek vermesi oluyor.XP ile Vista veya XP ile Linux aynı anda kullanılabilir.

Windows:Linux:http://rapidshare.com/files/93449674/Parallels.Workstation.v2.2.2222.Linux.Incl.Keymaker-EMBRACE.rarAlıntıdır! -
hmm güzelmış saol hocam ileride paralel işletim sistemı kasmak gerekince kullanırız
-
evet ilerde baya lazım olacak gerçi virtual pc ile vmware falan var ama buda güzelmiş sagolasın
-
microsoft unda bunun gibi bir yazılımı var adını unuttum şimdi aklıma gelnce yazarm
-
teşşekürler paylaştıgın için
-
yoyo bunu yazdı:
-----------------------------
microsoft unda bunun gibi bir yazılımı var adını unuttum şimdi aklıma gelnce yazarm
-----------------------------virtual pc di galiba
edit:galiba degil virtual pc. bende 2007 si varmış.
-
yoyo bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kafanda soru işareti kalmasın hocam senin bahsettigin virtual pc olabilir :)neyse benden önce yazmışlar :)
-
intelin bu "vt" teknolojsi ne yaw ?
Toplam Hit: 2071 Toplam Mesaj: 8