Paranız Blokeli Diye Dolandırıcılık Yapanlara Dikkat.
-
Bugün vergi dairesine gittim, orada adamın teki bağıra çağıra anlatıyordu.
Adamı aramışlar, paranız kimlik bilgilerinizle birlikte pkk tarafından çalınmak isteniyor. 3 Ayrı şehirde takipteyiz ( emniyetten arıyolar sözde )
sizin paranız devlet teminatında tutuluyor, siz paranızı şu şu hesaba gönderin, biz size blokeli parayı göndereceğiz şeklinde,
Bankacıya veya bir başkasına durumu çaktırmayın, şahısları takibe aldık falan.
Hemen parayı bankadan çekin ve şu hesaba gönderin diyolar, bugün Rize Emniyet'den aldığımız bilgiye göre, Rize'de BUGÜN 3 kişiye yapılmış.
Biri avukat 270.000 TL, diğerini unuttum 70 80 bin TL göndermiş adamlara, bu adam da işi çözmüş emniyete gitmiş direk.
-
Avukatlığından utansın la o 270.000 kaptıran. Hangi birim hangi bölgeden kimle konuşuyorum demezmi insan. Polis öyle bişey sorarmı adama?
Beni de aradılar öyle adam anlattı anlattı, arkadan polis telsizi sesleri gelior. Ben anlamam avukatıma verim konuşun dedim avukat arkadaş yanımdaydı iki soru sordu çat diye kapadı =))
-
Bunlara para kaptıran adam olursa bu siteden banlamak lazım IQ ortalaması düşmesin diye zaten.
-
RootB bunu yazdı
Bunlara para kaptıran adam olursa bu siteden banlamak lazım IQ ortalaması düşmesin diye zaten.
-
suhatuna bunu yazdıRootB bunu yazdı
-
Bütün kimlik bilgileri ve bankadaki paranın tutarından bile haberleri var, kim nasıl yapıyor bunları ?
Diyarbakır'dan aramışlar, adamın hesabı Diyarbakır'da biyerde sanırsam.
-
EnableTurk bunu yazdı
Bütün kimlik bilgileri ve bankadaki paranın tutarından bile haberleri var, kim nasıl yapıyor bunları ?
isterse donuma kadar söylesin hiç bir polis vs. telefonla arayıp hesap soramaz gelsin alsın götürsün karakola. -
EnableTurk bunu yazdı
Şaşırmadım. Ya Diyarbakır ya da Şanlıurfa akçakale :D
-
Hergun birsey buluyorlar. Beni de teknoloji isleri bakanligindan aramislardi. Yalniz avukati yolmalari bir yonden iyi olmus.
-
Sabah televizyonu karıştırırken atv de gördüm. Aynı dolandırıcılık yöntemi. Aramışlar işçi emeklisini; arkadan polis telsizi sesleri telefonunu sakın kapatma paranı çek gel adam 75 bin tl sını elden dolandırıcıya teslim etmiş. Adam sonradan çakmış davayı , ama iş işten geçmiş tabi. Yazık valla.
-
bizim burada muhtarı dolandırdılar. ben elden veririm deyince ,ertesi gün gelmişler 3500 tl sini almışlar salağın :) buda devletin muhtarı şimdi :D