Parapsikolojik Bir Video Mu Yoksa Fakemi
-
Mantık şu: Parapsikoloji Bilim'in bir nebze varlığını kabul ettiği ve "doğa üstü" varlıklarla ilgilendiği ideal bir dal.
Soru şu: Bilim somut kaynaklar ile hareket eder. Birşeyi test eder, sonucunu bulur, kanun hâline getirir.
O hâlde, Bilim'in kabul etmediği ve Bilimsel olmayan bir şeyin Bilimsel değeri nedir? Tabiî ki sıfır.
Demek ki, Parapiskoloji bizim yıllarca İslâm inancımıza göre, ruh âlemi, Cinler... dediğimiz inanç öğelerimizin kâfirlerin(inkarcıların) kılıf uydurması ile şekillenmiş bir başka açısı.
Ee İslâmiyet, "...hurafelere inanmayın; ama Cinlerin varlığını da inkâr etmeyin..." demiyor mu? Ee diyor, o hâlde?
O hâlde, parapiskoloji "fake" bir dal.
Neden? Onu da siz bulun. :)
-
Sorman hata böyle bişi olabilirmi yahu aklın alıomu :D
-
PaLmiTe bunu yazdı:
-----------------------------
cok guzel bi olay bu after effect yaaaaa :) nasil ogrencez bunu hocalar , ben bi ara yuklemistim ama cozemedim olayi :(
-----------------------------
Tahribat Forum

Grafik / Animasyon / Flashben anlattim yeterince sonra vakit ayiramadim
-
face xd Soru bile anlamsız xd
-
fake ne demek ya babası hemde :D siktirsin ordan video edit proğramları gelişti mertlik bozuldu abi :D birde elinde top yapan salaklar var güya psiball yapıyorlar sözde onlarında %99 fake bu video ise fakenin tam babası.Zaten bu tür yeteneğe sahip olan kişiler kendilerini hiç belli etmezler hiç ummadığınız adamdan neler neler çıkar içsel bir olay olduğu için bu video ve bunun gibi çekilenlerin hepsi fake yap desen çakmak manyetonundan çıkan kıvılcım kadar bile elektrik çıkmaz bu adamlardan :D
-
VoLaTiLe bunu yazdı:
-----------------------------Mantık şu: Parapsikoloji Bilim'in bir nebze varlığını kabul ettiği ve "doğa üstü" varlıklarla ilgilendiği ideal bir dal.
Soru şu: Bilim somut kaynaklar ile hareket eder. Birşeyi test eder, sonucunu bulur, kanun hâline getirir.
O hâlde, Bilim'in kabul etmediği ve Bilimsel olmayan bir şeyin Bilimsel değeri nedir? Tabiî ki sıfır.
Demek ki, Parapiskoloji bizim yıllarca İslâm inancımıza göre, ruh âlemi, Cinler... dediğimiz inanç öğelerimizin kâfirlerin(inkarcıların) kılıf uydurması ile şekillenmiş bir başka açısı.
Ee İslâmiyet, "...hurafelere inanmayın; ama Cinlerin varlığını da inkâr etmeyin..." demiyor mu? Ee diyor, o hâlde?
O hâlde, parapiskoloji "fake" bir dal.
Neden? Onu da siz bulun. :)
-----------------------------ne alaka hacı yav din ile bilimin birleştiği nokta bugün parapsikolojidir yurt dışında üniversitelerde okutulmaktadır labaratuar ortamlarında çeşitli deneylerle 1960 yıllarında ispatlanmıştır.En basitinden manyetizm şuan tıpta bile kullanılıyor veya bioenerji olsun meditasyon olsun bir sürü dalgası var bu işin :D