folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paraşüt Okulu Yardım

Paraşüt Okulu Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek

Arkadaş anlattı bi tanıdığı eskişehirde 22 günlük paraşüt okul varmış. 3 kere uçaktan atlıyomuşsun. Bunun istanbulda yada daha yakınında olanı yokmu. Yazın yazlığı bırakıp eskişehire gitmek istemiyorum ama bi yandanda paraşüt okuluna gitmeyi istiyorum.

Sakın ikisinden birini tercih edin demeyin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    tanıdığın varsa olaiblir bizim bi arkadaş kurs ehliyeti almştı ankarada

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    c0der bunu yazdı:
    -----------------------------
    Fethiye - Ölüdeniz in dağlarında amatörlere kurs veriyorlar bildiğim kadarı ile, hem tatil hem kurs, bence iyi.
    orda bildiğim kadarıyla yamaç paraşütü yapılıyo gidip görmüştüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

c0der bunu yazdı:
    Fethiye - Ölüdeniz in dağlarında amatörlere kurs veriyorlar bildiğim kadarı ile, hem tatil hem kurs, bence iyi.

Orada paraşüt eğitimi alan birisi rüzgarla sürüklenmiş bizim burdur da unv önüne inmişdi :D

İşin enteresan tarafı ise turistmiş, bizde de tam ing bilen çıkmadı adam kafayı yiyordu :D 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bir paraşütçü olarak,

Evet, Türk Hava Kurumu tarafından eskişehir inönüde verilen ücretsiz bir paraşüt kursu bulunmaktadır...

Türk hava kurumu aynı zamanda paraşüt başlangıc, planör başlangıc, deltakanat başlangıc, balon başlangıc, model ucak başlangıc, model ucak tekammül, model ucak roket kurslarınıda ücretsiz vermektedir...

Model ucak başlangıc kursu için, bu seneki kontenjanlar doldu, bağlı olduğun ildeki türk hava kurumu temsilciliğine yada ankara ulustaki türk hava kurumu genel merkezine gidiyorsun, yazın yapılan paraşür kurslarına katılma dilekcenni veriyorsun...

Dilekcenle birlikte bir adet icao ya göre paraşütcülüğe elverişlidir kurul raporu alıorsun, tam teşekküllü devlet hastaneleri verir, nüfus cuzdanını noterden onaylatıyorsun, ve bekliyorsun, yazın yaklaşık 5-6 devresi vardır, inönüde 22 gün değil 7 günlük eğitimene katılıp antonovlardan 3 atlayış yapıyorsun...

Eskiden 5 di sonra 3 e düşrdüler sonra 1 e düşürdüler şimdi geri 3 e yükseltmişler en son mustafa hocamdan duyduğuma göre...

Bu arada sadece 7 gün bırak hiç bir yerde almadığın zevki alacaksın inönüde, kadıki tamamı ücretsizdir kursun...

Onun haricinde türk hava kurumu yatış yemek ve bütün kurs ihtiyaclarını karşıladığı model ucak başlangıc tekammül ve roket kurslarıda ankara etimesgutta verilmektedir, gelirsen görürsün orada beni :)

Her sene yazın ve 15 tatilde var eğitimler ama bu sene için geç kaldın, kurslar bşaladı bile aralıkta verirsen dilekceni sneeye gidersin...

varsa başka bir sorun yanıtlayım...

Bu arada başka yer bulunmamaktadır tr de...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

ha abartmışım gene :) ayrıntılı bilgiyi thk.gov.tr sanırım web sitesi alabilirsin oradan....

Türk hava kurumu dünyada bu kadar cok kişiye bu eğitmi ücretsiz veren tek kurumdur...

Yazın Model Ucak Öğretmeni oluyorum allahın izniyle :) ankarada etimesgutta kurstaim...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    sağol hocam belki 15 tatilde giderim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    paraşüt değil model ucaklar var hoca 15 tatilde...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 1772 Toplam Mesaj: 12