Paraya İhtiyacım Var Beyler ! Orjinal Siyah HP Ofis Klavyesi ( Testleri Yapılmış - Paketli)
-
(KONU GÜNCELDİR)
Önceki hp klavyeleri tedarik ettiğim arkadaşla tekrar iletişime geçtim ve beğenenler olur satarım diye yeni bir stok aldım. Elinde şuanda bunların olduğunu söyledi.
10 adet ORJİNAL Siyah Renk HP Ofis Klavyesi, tüm klavyelerin testi yapılı olup, tertemiz sıfır ayarındadır ama 2.el deniyor ve paketlenmiş şekilde alıcılarını bekliyor.
FİYAT İÇİN PM LÜTFEN
Kargo Alıcıya Ait
jargonphp tarafından 22/Eyl/19 20:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam hayır işlemek istersen, bizim okuldaki bilgisayar sınıfına bağışlayabilirsin :)
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Hocam hayır işlemek istersen, bizim okuldaki bilgisayar sınıfına bağışlayabilirsin :)
Sana bişi diyim. Eğer paraya ihtiyacım olmasa ve şunları satmak zorunda hissetmeseydim direkt hediye olarak yollardım. Bunları satılığa çıkarmamın sebebi var. Aslında 1er tane klavye maus alsan çok iyi olurdu.
Tanesini 35 liradan düşündüm orjinal hp marka diye. Uygunmudur sence ?
-
sahibindende ki atom bilişim tarzı yerlere sorsana hacı belki toplu alırlar hepsini
-
yolbulucu bunu yazdı
sahibindende ki atom bilişim tarzı yerlere sorsana hacı belki toplu alırlar hepsini
Onlar senden benden akıllı :)
-
:) merak ediyorum öğretmenler fiziki bğış yapıyor mu hiç ? okullarına filan
-
okulun nerde ?
neye ihtiyacınız var ?
-
jargonphp bunu yazdımehmetdiyebiri bunu yazdı
Sana bişi diyim. Eğer paraya ihtiyacım olmasa ve şunları satmak zorunda hissetmeseydim direkt hediye olarak yollardım. Bunları satılığa çıkarmamın sebebi var. Aslında 1er tane klavye maus alsan çok iyi olurdu.
Tanesini 35 liradan düşündüm orjinal hp marka diye. Uygunmudur sence ?
10 tanesi için toplu fiyat verirsen almak isterim. daha once kullandığım ve sevdiğim bir modeldir.
-
Bu model, tuş sesiyle klavye severler için yaratılmış. En sevdiğim modellerden biridir kendileri
-
Fiyat alabilir miyim? Mehmet hocamın okula bağışlamak istiyorum.
-
CnkGn bunu yazdı
Fiyat alabilir miyim? Mehmet hocamın okula bağışlamak istiyorum.
Dönüş yapıyorum