Parayla Crypter Virüs Ve Keylogger Satın Almak İstiyorum Yada Yapabilicek Coder Lazım?
-
Arkadaşlar Selam Bir virüs satın almak istiyorum göndereceğim kişinin bütün veritabanını yok etmek istiyorum bunu parayla yapan yada satan web sitesi var mı ? yada parasıyla yapabilicek coder varmı aranızda? Şimdiden teşekkürler
-
forumda bi ara hocam cyware crypter ın sahibi paylaşmıştı kendi crypterını, en son 1 aydır fuddu, ona mesaj atarsan keylog rat filan da vardır onda.
-
Warsa iyi olur , takip ...
Bir de bunun ceza olayi falan var mi :-)
Yada illaki vardir , nedir?
-
Yakalanırsan hükmün açıklanmasını geri bırakılıp 5 yıl boyunca suç işlememen lazım
-
Bokee bunu yazdı
Yakalanırsan hükmün açıklanmasını geri bırakılıp 5 yıl boyunca suç işlememen lazım
vereceğin ücret iyi olmalı ki böyle bir şeyi kabul etsin diye düşünüyorum.Meraktan soruyorum ne kadar vereceksin ?
-
fud %100 stabil keylogger temin edebilirim, ne kadar ücret verebilirsin pm gönder yardımcı olurum
-
Bu tarz şeylerde işi biliyosan yakalanma riskin çok azdır :) sadece işi biliceksin. fud keyloggerı antivürüsler yakalıyor diye biliyorum bu arada işi yapan parayı söyler bende durumuma bakarım. Meraktan sormakda olmaz bu tarz şeylerde
-
Schwarz bunu yazdıBokee bunu yazdı
vereceğin ücret iyi olmalı ki böyle bir şeyi kabul etsin diye düşünüyorum.Meraktan soruyorum ne kadar vereceksin ?
arkadaş virüsü yazanın ceza alacağını düşünüyor, yazana hiçbirşey olmaz hocam. gönderenin sorumluluğunda olay
-
kassiopeia bunu yazdıSchwarz bunu yazdıBokee bunu yazdı
arkadaş virüsü yazanın ceza alacağını düşünüyor, yazana hiçbirşey olmaz hocam. gönderenin sorumluluğunda olay
doğru evet malware yazmak suç değil hiç bir cezası yok :) " yada parasıyla yapabilicek coder varmı aranızda? " bu cümleden şu sonucu ben mi yanlış anlıyorum.Arkadaş parasıyla adam tutacak x kişinin pcye girip amına koyacak.
Edit : Arkadaş ile biraz konuştum .Bir arkadaşı önerecektim kendisine ama arkadaş çok akıllı çok bilgili sanıyor kendini fakat bir sik sandığı yok.Bu işlerin yaşla ve tbt eski üyelik olup olmamasıyla bağdaştırıyor :) Kendisine bi kaç crypter rat vs tarzında birşey önerdim kendisi bunlar herkezde var bana bunu kodlayacak adam lazım gibisinden bir şey zırvaladı (adamin işi gücü yok 0'dan rat kodlayacak sana ) bunun sonucunda da kendisini sildim skypeden demem o ki arkadaş kiralik katil misali bir adam ariyor söylediği kişinin pcye girip amına koyacak.Basacak parayı vuracak kırbacı :)
Edit 2 : Normalde kimseyle böyle kirici vs kibirli konuşmalar yapmam.Elimden geldiğince muhalefet olmamaya çalışıp olayina bırakırım ama böyleleri beni deli ediyor .
Schwarz tarafından 08/Nis/14 17:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Olay trojan yedirilme gibi bir olay değil yanlış anlaşılıyorum galiba bende trojanı kudurup yedirmeye çalışırım 2000 li yıllarda popülerdi
-
schwarz'cım alan memnun satan memnun bu işten seni ne ilgilendiriyor :) serigrafi işi değil bu :)) yada amatörce trojan işi koyup yedirme işi de değil ilgilenmiyorsan yada sana ters geliyorsa konuda yorumda bulunma bak eski üyeyim uzun zamandan beri ilk defa konu açıyorum Lütfen