Parayla Flash Site Yapabilecek Eleman Aranıyor.
-
Adanada çalışan bi firma tanıdk bi arkadaşın akrabası olurmuş. flash site yapacak eleman arıyor. çalışmak isteyen
veya acil olarak ellerindeki web site siparişlerini yaparak para kazanacak elemanlar aranıyor. çok profesyonel şeyler
gerekmiyor ancak sıfırdan flash site yapbilecek arkadaşlar. telfon nuramasını bana bıraksın adam msn istemiyor pek.
ben nurayı verecem arayacak adam. İstediğmi gibi yaparsa en fazla 500 lira verebilirim diyor. -
500 liraya flash site yaptırmak neredeyse imkansız. sonuçta bu işin birde programlama kısmıda war.
-
yalnız şunu da diyeyim adamda iş çok. elinde çok iş oluyor yetiştiremiyor bu sebeple arıyor zaten. yani bi tutturursanız
devamı kesinlikle gelecektir. -
web sitesi yapılır. hemde flash :) Zaten ben bunun eğitimini veriyorum internette ücretsiz. Pm ile msn adresini at vereyim numaramı yada görüşelim
-
genel olarak nasıl bişey istediğini bilmediğim için pek fazla yapabilirim yada yapamam gibi bişey söylemiicem ama msn den nasıl bişey istediğini söylerse anlaşabiliriz msn adresim tahribat_123 et hotmail nokta kom
-
hocam ben yapabilirim. ama çok fazla detaylara girerse pes edebilirim :)
p.m atabilirsin bi görüşelim. -
hocam pm attım.
-
Alın size iş imkanı, vakti ve bilgisi olan değerlendirsin
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ben yapabilirim. ama çok fazla detaylara girerse pes edebilirim :)
p.m atabilirsin bi görüşelim.
-----------------------------
ben ne atacam la sen at :Dayrıca pm ne la pamela anderson gibi. özel mesaj bu öm yazsanız ölür müsünüz amuagym
-
çok pis template çakarım :|
-
pm attım.. !
Toplam Hit: 2247 Toplam Mesaj: 13