Parça Fiyatına Satılık Samsung Galaxy S3
-
heza bunu yazdı
PM lere geri dönemediğim için kusura bakmayın. Maddi olarak iyi teklif verenler oldu ama ihtiyacı olduğuna kanaat geçirdiğim birisine hibe ettim. Public etmek istemiyorum. Mesaj yazan PM atan herkese teşekkürler. Gören bi mod neyim olursa silebilir.
Iyi akşamlar.
seviyorum be hocam seni. helal olsun
-
Atakan bunu yazdıheza bunu yazdı
PM lere geri dönemediğim için kusura bakmayın. Maddi olarak iyi teklif verenler oldu ama ihtiyacı olduğuna kanaat geçirdiğim birisine hibe ettim. Public etmek istemiyorum. Mesaj yazan PM atan herkese teşekkürler. Gören bi mod neyim olursa silebilir.
Iyi akşamlar.
adam gibi adam 👏👏👍
-
piradomim bunu yazdıAtakan bunu yazdı
heza bunu yazdı
Iyi akşamlar.
adam gibi adam
Tebrik ediyorum kardeşim helal olsun.
Hocam telefon Dünya Savaşından çıkmış gibi :D
Yalnız dürüstlüğün için teşekküler.
Dokunmatiğinde bir sıkıntı yoksa ben 70 Tl vereyim hocam. Belki kendim yapabilirim. İlk defa akıllı telefonum olur benimde.
DrKill tarafından 01/May/15 02:50 tarihinde düzenlenmiştirDrKill bunu yazdıHocam telefon Dünya Savaşından çıkmış gibi :D
Yalnız dürüstlüğün için teşekküler.
Dokunmatiğinde bir sıkıntı yoksa ben 70 Tl vereyim hocam. Belki kendim yapabilirim. İlk defa akıllı telefonum olur benimde.
hacı hibe etmiş gitmiş. ideos x5 vereyim işin görülsün maksat akıllı telefonum var demek ya da akıllı olanı nasılmış diye merak ediyosan yollayam :D
+ları: adı akıllı telefon
-leri: altına kağıt koymazsan h.kartını okumuyor.
: şarjı belli olmuyor bazen 2 saat bazen 3 gün gidiyor. kafasına nasıl eserse.
:kamerası 5mp ama gayet güzel çekiyor.
: ön kamera yok görüntülü görüşme yapamazsın.
: sıfır batarya aldım gene aynı belki 20 farklı rom attım gene aynı. sanırım anakartta bi yerden şase yapıyor kaçak var
: dokunmatiğinde kullandığın roma göre geç algılayabiliyor. şu an orj stock rom yüklü 4.4e kadar kaldırıyor denedim. sıkıntı yok.
kutu içeriği full.faturası bile duruyor. tosun müritten almıştım. hiç bi sıkıntısı yok diye yollamıştı :D
üzerinde kullanıma bağlı kılcak çizikler var dmeek isterdim ama baya baya çiziği var.resim yüklerim. ön ekranda bi çizik var 2cm kadar.foto çekmek için jelatini çıkardığımda oldu. soft tuşların orda ekran görüntüsünü engellemiyor.
fiyat verm,iyorum. sen ya da başka ihtiyacı olan mürit varsa PM atabilir.
takas da olur eski uzun şarjı giden nokialarla takas olur.
Toplam Hit: 1841 Toplam Mesaj: 17