folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pardon Şu Adresi Biliyor Musunuz?(İstanbul)

Pardon Şu Adresi Biliyor Musunuz?(İstanbul)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Sevgili arkadaşlarım Ben Erzurumluyum ayın 12 sinde İstanbul 2nci zh.tuğ komutanlığına teslim olucam.Şimdiye kadar erzurum dışına çıktığım yok bu yer nerede google map tefilan tam bulamadım.hangi otobüs durağında inicem indikten sora kaç dakika sürer.Bi el atın hele canınızı yerem:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

istanbul- kartaldaymış.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

hocam internetten buldugum bilgidir.. ALINTI

İstanbul Kartal'da Nurettin Baransel kışlasında konuşlanmıştır. oldukça büyük bir alana yayılan tugayın bir kapısı 1 numaralı dikimevine diğer bir kapısı fenerbahçe'nin samandıra tesislerine açılmaktadır.
    karşısında doğumevi, yanında dikimevi olduğu için kendisine *ikimevi adı askerlerce uygun görülmüştür. yüksektedir, oldukça soğuk eser özellikle kışın. Emekli Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt bu tugayın komutanlığını yapmıştır.
    ayrıca 1 inci ordu, 3 üncü kolordu, 52 nci tümene bağlıdır.
    bu tugayda hava savunma bataryası cenneti, istihkam savaş bölüğü cehennemi temsil eder.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Büyüh ihtimal otobüsün "harem" e uğrayacaktır. Orada GEBZE-HAREM dolmuşları var " Kartal'da Nurettin Baransel " kışlasında ineceğini söylersen onlar sana yardımcı olur.Bu dolmuşlar E-5 üzerinden gider,  Nurettin Baransel kışlasıda E-5 'in yanındadır. Haremden ortalama 40-50 dk sürebilir [ zaman konusu istanbulda değişkendir :P ]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    şansa bak a.k la. ben zmnında çok kastırmıştım ist de yapmak için. ama iyikide yapmamışım..   hayırlı tezkereler şimdiden.

Yakarız Bu Gezegeni...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek
    Hocam cevizli köprüsünde iniyorsun Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Karşısında. çok ballısın güzel yer önünden heryere otobüs geçiyor çarşı izinlerinde çok rahat edersinn. Hatta çaprazında Maltepe carreforusa var canın sıkılmaz. Ama eğitimi nasıl bilmiyorum. Disiplinli bir yere benziyor. Nöbet ağacı olabilirsin :). Bazen önünden geçerken üzülüyorum nizamiyedekilere :)

birgün olmasada birgün mutlaka
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    wayyyy baban rahmet buralara gelisen elemiiii :) Hadi gözün aydın iyi yere düşmüşsün acemiliğini bitirene kadar elazığdan gelirsem mutlaka gelirim yanına,hayırlı teskereler şimdiden =))

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    wayyyy baban rahmet buralara gelisen elemiiii :) Hadi gözün aydın iyi yere düşmüşsün acemiliğini bitirene kadar elazığdan gelirsem mutlaka gelirim yanına,hayırlı teskereler şimdiden =))

Sen iyice söktün Erzurum ağzını canın yerem hasretine dayanamadım gelecem.bekle beni nikooo:D Arkadaşlar Allah razı olsun içimi rahatlattınız saolun varolun..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

Askerlikte bitti:D vay anam vayy tahribata kavuştum şükürler olsun:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

waay on numara yere düşmüşsün harbiden kaptan. Allah banada istanbul'a düşmeyi nasip eder inş. :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

phoneix bunu yazdı:

Askerlikte bitti:D vay anam vayy tahribata kavuştum şükürler olsun:D

anaa ben de ilk mesajı okuyodum, yolu nasıl tarif ederim diye düşünüyodum sonra son mesajını okuyunca zaman ne çabuk geçiyormuş vay be dedim, bana bu duyguyu ve zamanın önemini bir kez daha hatırlattığın için teşekkür etmek istiyorum :)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 2239 Toplam Mesaj: 13