Pardon Şu Adresi Biliyor Musunuz?(İstanbul)
-
Sevgili arkadaşlarım Ben Erzurumluyum ayın 12 sinde İstanbul 2nci zh.tuğ komutanlığına teslim olucam.Şimdiye kadar erzurum dışına çıktığım yok bu yer nerede google map tefilan tam bulamadım.hangi otobüs durağında inicem indikten sora kaç dakika sürer.Bi el atın hele canınızı yerem:)
-
istanbul- kartaldaymış.
-
hocam internetten buldugum bilgidir.. ALINTI
İstanbul Kartal'da Nurettin Baransel kışlasında konuşlanmıştır. oldukça büyük bir alana yayılan tugayın bir kapısı 1 numaralı dikimevine diğer bir kapısı fenerbahçe'nin samandıra tesislerine açılmaktadır.
karşısında doğumevi, yanında dikimevi olduğu için kendisine *ikimevi adı askerlerce uygun görülmüştür. yüksektedir, oldukça soğuk eser özellikle kışın. Emekli Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt bu tugayın komutanlığını yapmıştır.
ayrıca 1 inci ordu, 3 üncü kolordu, 52 nci tümene bağlıdır.
bu tugayda hava savunma bataryası cenneti, istihkam savaş bölüğü cehennemi temsil eder. -
Büyüh ihtimal otobüsün "harem" e uğrayacaktır. Orada GEBZE-HAREM dolmuşları var " Kartal'da Nurettin Baransel " kışlasında ineceğini söylersen onlar sana yardımcı olur.Bu dolmuşlar E-5 üzerinden gider, Nurettin Baransel kışlasıda E-5 'in yanındadır. Haremden ortalama 40-50 dk sürebilir [ zaman konusu istanbulda değişkendir :P ]
-
şansa bak a.k la. ben zmnında çok kastırmıştım ist de yapmak için. ama iyikide yapmamışım.. hayırlı tezkereler şimdiden.
-
Hocam cevizli köprüsünde iniyorsun Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Karşısında. çok ballısın güzel yer önünden heryere otobüs geçiyor çarşı izinlerinde çok rahat edersinn. Hatta çaprazında Maltepe carreforusa var canın sıkılmaz. Ama eğitimi nasıl bilmiyorum. Disiplinli bir yere benziyor. Nöbet ağacı olabilirsin :). Bazen önünden geçerken üzülüyorum nizamiyedekilere :)
-
wayyyy baban rahmet buralara gelisen elemiiii :) Hadi gözün aydın iyi yere düşmüşsün acemiliğini bitirene kadar elazığdan gelirsem mutlaka gelirim yanına,hayırlı teskereler şimdiden =))
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
wayyyy baban rahmet buralara gelisen elemiiii :) Hadi gözün aydın iyi yere düşmüşsün acemiliğini bitirene kadar elazığdan gelirsem mutlaka gelirim yanına,hayırlı teskereler şimdiden =))
-----------------------------Sen iyice söktün Erzurum ağzını canın yerem hasretine dayanamadım gelecem.bekle beni nikooo:D Arkadaşlar Allah razı olsun içimi rahatlattınız saolun varolun..
-
Askerlikte bitti:D vay anam vayy tahribata kavuştum şükürler olsun:D
-
waay on numara yere düşmüşsün harbiden kaptan. Allah banada istanbul'a düşmeyi nasip eder inş. :D
-
phoneix bunu yazdı:
-----------------------------
Askerlikte bitti:D vay anam vayy tahribata kavuştum şükürler olsun:D
-----------------------------anaa ben de ilk mesajı okuyodum, yolu nasıl tarif ederim diye düşünüyodum sonra son mesajını okuyunca zaman ne çabuk geçiyormuş vay be dedim, bana bu duyguyu ve zamanın önemini bir kez daha hatırlattığın için teşekkür etmek istiyorum :)