Pardus 2007-3
-
-
eywallah hocam saol dediğin şekilde f'yi windowstan sildim tekrar kurdum oldu. şimdi pardustan girdim geç açılması dışında herşey daha güzel gibi görünüyor
-
Rak_BenAdam bunu yazdı:
-----------------------------
eywallah hocam saol dediğin şekilde f'yi windowstan sildim tekrar kurdum oldu. şimdi pardustan girdim geç açılması dışında herşey daha güzel gibi görünüyor
-----------------------------@under-king ha bide senin dediğini de yaptım belki de onun faydası olmuştur sen de saol
-
Çalışan Cd yi indir ve Cd cekıp en qüzelı tak pardus acılsın:D hıc ugrasma kurma falan fılan bababii bii ugrasılmaz:D
-
pardusu kurduk şimdi de program kuramıyoruz
linux için msni indirdim konsola girip configure,make,make install komutlarını verdim her komuttan sonra bişeyler yaptı en peki bu programı nasıl açacağım yada yaptıklarım yanlış mı
-
gaim yokmu ? yoksa gaim kur :)
-
parduste kopete olucak zaten onu kullanabilirsin.....Bunun için kurdugun bir programı istedigin gibi başlat menusune ekliyebilirsin yada kısa yol atıyabilirsin konsoldan programın adını yazdıgında çalışır zaten...
-
hocam şimdi şöle amsn kuracaktım konsole dan yapmayı denedim komutları yazarken sorun çıkmadı. program başlatada yerleşti ama program yükleniyor diyo bekliyo bekliyo hiç bişey açılmıyo yükleniyor yazısı da kayboluyo bi zaman sonra. program ekle kaldırdan amsn paketini kurunca çalıştı
-
abicim Linuxta önce paket deposuna bak o yoksa hazır paketini nette ara oda yoksa derler...Derleme işleminde bir zahmen Readme dosyasına bak orda ekstra birşey gerekiyorsa yazarlar zaten....Alışınca anlarsın beni:)
-
hoja aynen kopeta da hersey mevcut msn.irc vs vs her bok.. baslat programlar gıbı bır yer olacak unuttum orada ınternet programlarımı ınternet araclarımı ne bısey yazıyor.. ve kopeta var o bolumde:D bosuna ındırmısın msn yı:D
Toplam Hit: 5330 Toplam Mesaj: 22