folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Pardus 2007.1 Felis Chaus Çalışan CD"Ti Usb Belleğe Kurup Harddiskteymiş Gibi Çalışma

Pardus 2007.1 Felis Chaus Çalışan CD"Ti Usb Belleğe Kurup Harddiskteymiş Gibi Çalışma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

aslında iyi bir fikir gibi..bende bilim tekniğin dağıttığı pardus var bu ayki.

eğer mümkünse ve anlatabilirseniz usbye kurayım diğer hddler uçmasın ama :)

not : boot moot bilmiyorum ben açılışta bi yerlere giriyonuz mavi ekran ayarlar falan adı herneyse çok iyi bilmiyorum iyi bi anlatım lazım bana eğer zamanınız olursa.. :(

not2 : mesajı yazmamın 1 diğer amacı  da konuyu bulabilmek :D 

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

usb bellekten den verim alamazsın 4gb de denedim hızda geberiyor, ana boot u usb yapıp açılış boot u cd yaptım hdd leri disable yaptım usb diske kurdum çalıştı live cd tadındaydı diyelim.

en güzeli şöyle bak ucuzundan bi tane usb disk alıyosun laptop hddsi normalde kullandığın diskleri yine biostan disable ediyosun senin pc disk yok sanıyor ana boot u usb yapıyorsun açılış boot unu da cd yapıyosun cd den kuruyosun, böylece senin diğer disklere hiçbirşey bulaşmıyor, grubu çökertsen en beter halde bile göçertsen diğer disklerin sağlamda. Elin biraz alıştıkça diğer diskleri de açar teker teker linuxuna bağlarsın.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    anlamıyonuz mu arkadaşlar pardus isolinux kullanmıyor olmaz oyle şey.

ftw
Toplam Hit: 2203 Toplam Mesaj: 14