Pardus Aramızda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

sevindirici.

simdiye kadar birçok listede en iyi 5 kde dagıtımı arasına giren bir distro olarak dagılıp gitmesi kayıp olurdu.sıkıntısı package ları.cok fazla eng destek yok.onlar da olsa su anda ilk 10 da gorurduk kendisini.özellikle mint in silip supurdugu ve kde agırlıklı dagıtım olarak ustlerde sadece 1. sürümü cıkan mageia nın oldugu su ortamda temiz bir sürümle gelseler halen sansları var.amac bu mu bir de o var.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Yine israilin işine yarayacak, meego ve pardus'a aşık herifler...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

kac gundur takip ediyodum ne oldu ne olacak diye

haber iyi soyle duzgun bisey yapsalar bari heryil yeni bi surum yerine soyle destekli birsey yapsinlar

adam akilli calissin 4 5 yilda bi yeni surum yeter amk :)))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

aslında benim düşüncem ar-ge konusunda gelişmelerinden yanaydı. Yani laptop şarjını en iyi harcayan dğaıtım falan bekliyordum. Gnome-shell falan kullanıp yada xfce patlama yaratabilirdi. Salaklık yaptılar.

Yani kernel'e kasıp, cep telefonları için ayrı, tabletler için ayrı Pardus çıkartsalardı falan süper oldu. Fakat şimdilik sadece milleti linux'a alıştıralım mantığındalar.

Pisi paket yöneticisiyle, yada paket yöneticisini python ile yazmalarıyla gurur duyuyorlar...

---

Tamam gzel işler var, destekliyorumda ; şöyle daha işe yarar, dünya çapında daha kullanılabilir şeyler yapsalar tadından yenmeyecek.

Toplam Hit: 2575 Toplam Mesaj: 15