Pardus Aramızda
-
sevindirici.
simdiye kadar birçok listede en iyi 5 kde dagıtımı arasına giren bir distro olarak dagılıp gitmesi kayıp olurdu.sıkıntısı package ları.cok fazla eng destek yok.onlar da olsa su anda ilk 10 da gorurduk kendisini.özellikle mint in silip supurdugu ve kde agırlıklı dagıtım olarak ustlerde sadece 1. sürümü cıkan mageia nın oldugu su ortamda temiz bir sürümle gelseler halen sansları var.amac bu mu bir de o var.
-
Yine israilin işine yarayacak, meego ve pardus'a aşık herifler...
-
kac gundur takip ediyodum ne oldu ne olacak diye
haber iyi soyle duzgun bisey yapsalar bari heryil yeni bi surum yerine soyle destekli birsey yapsinlar
adam akilli calissin 4 5 yilda bi yeni surum yeter amk :)))
-
aslında benim düşüncem ar-ge konusunda gelişmelerinden yanaydı. Yani laptop şarjını en iyi harcayan dğaıtım falan bekliyordum. Gnome-shell falan kullanıp yada xfce patlama yaratabilirdi. Salaklık yaptılar.
Yani kernel'e kasıp, cep telefonları için ayrı, tabletler için ayrı Pardus çıkartsalardı falan süper oldu. Fakat şimdilik sadece milleti linux'a alıştıralım mantığındalar.
Pisi paket yöneticisiyle, yada paket yöneticisini python ile yazmalarıyla gurur duyuyorlar...
---
Tamam gzel işler var, destekliyorumda ; şöyle daha işe yarar, dünya çapında daha kullanılabilir şeyler yapsalar tadından yenmeyecek.