Pardus Hakkında Bir Sorum Olacak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

bende bi ara biraz kullandım ama Xp ye alışkın olunca zor oluyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

.exe emülatörler var linux'ta

çok mu iyi derseniz bence yetersiz

ama oyunlarda denemedim

sadece bi kaç programda denedim sonuç fiyasko :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------
    ebinm duyduğum linux tabanını kullandı da ne alakası vardı linuxla onu çözemedim yapıyosan en kaliteli ve yaygın modelini yapmalısın

Microsoft bigün windows kodlarını açarsa o da olur!!

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    ebinm duyduğum linux tabanını kullandı da ne alakası vardı linuxla onu çözemedim yapıyosan en kaliteli ve yaygın modelini yapmalısın

amk size yaranılmaz be.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

hiç sorun olmaz sadece uğraştırabilir :|

kur gitsin, bekleme bile :|

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    _E_O_R_ bunu yazdı:

madem oyun düşkünüsün çift işletim sistemi ile çalışabilirsin. eğer hdd 2 parça ve d dolu kullanamam diyosan (genelin durumu böyle) norton parttion magic diye bi program war. onu indirip kur. sonra c den 10 gb lik yeni partition oluştur. sonra tak pardus cdsini o yeni oluşturduğun bölüme pardus kur.

pardusun grub u xp yide tanıyacak we sana açılışta hangi işletim sistemi ile açmak istediğini soracak.

ancak parttion magic i kullanırken çok dikkat et sakata gelme.

kolay gelsin.

peki bunla sürücü adlarını değiştirebilirmiyiz?

c yerine x yapma vs?

tabi C de sistem kurulu

yada bu dediğim beşka bi şekilde mümkün mü

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    _E_O_R_ bunu yazdı:

madem oyun düşkünüsün çift işletim sistemi ile çalışabilirsin. eğer hdd 2 parça ve d dolu kullanamam diyosan (genelin durumu böyle) norton parttion magic diye bi program war. onu indirip kur. sonra c den 10 gb lik yeni partition oluştur. sonra tak pardus cdsini o yeni oluşturduğun bölüme pardus kur.

pardusun grub u xp yide tanıyacak we sana açılışta hangi işletim sistemi ile açmak istediğini soracak.

ancak parttion magic i kullanırken çok dikkat et sakata gelme.

kolay gelsin.

peki bunla sürücü adlarını değiştirebilirmiyiz?

c yerine x yapma vs?

tabi C de sistem kurulu

yada bu dediğim beşka bi şekilde mümkün mü

sürücü harflerini bildiğim kadarıyla şöyle değiştirebilirsin;

bilgisayarım-->sağ tıkla-->yönet-->disk yönetimi-->istediğin bölüme sağ tıkla "sürücü harfi ve yolu değiştir" 

sanırım böyle yapabilirsin.

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    mümkün olduğunca bu tip ayar değişiklikleri yapmayın.Arada bir mavi ekran selamına maruz kalabilirsiniz.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    çok sağ olun öle şeyler yazmışınızki kurmayı geç indiresim gelmiyor daha :D:D:D verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    eyvallah  bu Pardusta nie xp tabanını kullanmadı çözemedim gitti a.q

:) çünkü biri pardus biri linux.Ford focus neden toyota motorunu kullanmıyor demek gibi birşey.

Oyun sevdalısıysan pardusa geçme.Autocat, photoshop ile çok haşır neşirsen pardusa geçme.

Fakat çok merak ediyorsan şimdi biostan ilk sürücüyü cd yap.Daha sonra tak pardusu.elle bölümlendirme vardır harddiski orda 5-10 gb gibi bi yer ver.Sonra ilerle ilerle ilerle..

Bittiğinde açılışta sana sorara pardus mu windows mu gibisinden istediğini seçersin.

Pardusla olmanın avantajlarıda var. Crack derdi yok, widowsta normal kullanıcının yaptığı herşeyi yapan programlar mevcuttur.Windowstan kopamamamın iki sebebi var.Bir tanesi call ofduty hayranı olmam.Diğeride bir türlü pardusa localhost kuramamış olmam.

Şimdi üniversteye gidiyorum lap topu götürüyorum.Call of duty kurmayacağım ona kaldırmaz zaten.Windowsta kurdum fakat en kısa sürede pardusa localhsotta kurarım.Daha sonrasında windowsla alakam tamamen kesilir :) .

Yani anlayacağınız pardusun oyunları kaldırmayacağını falan düşünmeyin.Call of dutynin linux için olanıda var fakat Türkiye de var mı bilmiyorum.Yani oyunların lnux uyumlularını bulabilirsinz :).Ayrıca exeyi çalıştırmaması bir eksiklik değildir.

Ona bakarsanız linux dosyalarınıda windows çalıştırmıyor ??? İkisini kıyaslamayada çalışmayın.İkisininde hizmet verdiği kullanıcılar farklı tiplerdir.

Toplam Hit: 3863 Toplam Mesaj: 21