Pardus Sorum Var
-
bende pardus kullanıyorum. Fazla memnun olmasamda eh diyeyim. Tabi ki linux,windowsa göre güvenlidir.
prof takılıyorsan ubuntu kur. -
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------harlemxxx bunu yazdı:
-----------------------------bana dün linux şenliğinden magma ile pardus verdiler hangisi daha iyi dersiniz ?
-----------------------------magma doğan görünümlü şahin değil mi ??
hani debian tabanlı olan =))
bence pardustan devam et hocam, milli os yi kullananlar da olsun arada senin gibi (cheliskly ve senin gibi :P =), magma yı kullanma şansım olmadı ama ismi çok itici geldi =))
-----------------------------Düzgün yaz ulen adımı :D
Pardus gayet iyidir sen bakma bazı arkadaşlar bok attıklarına.Ubuntuyu döveriz biz :D.Ben ubuntu da kullandım ama pardus daha güzel geliyor,pardus kullanıyorum.Kişisel görüşüm tabii,herkesinkine de saygı duyuyorum.Tartışma çıkmasın sonradan ubuntu daha güzel banane tarzında :|
-
Bir linuxçu olarak şunu söyleyebilirim özel işler (media işleme, grafik çizme vb.) için kullanmak istiyorsan benim önerim konusunda uzmanlaşmış ve buna göre güçlendirilmiş araçlarla birlikte bulunan bir dağıtımı kullan. yok sadece gündelik masaüstü kullanım için istiyorsan pardus iyidir. ama gerçekten linux öğreneyim çok fazla program alternatifi olsun diyorsan git ubuntu, debian suse kullan herbirisinin kendisine has özellikleri vardır. mesela suse alman tankı adıyla anılır bazen.