Pardusum Canım Benim Ama ...
-
ulen pardus bana yamuk yaptı pardus 2007 yi kurdum az önce şimdi şifre kabul etmio yeniden mi kuracam yokmu başka yolu?
-
kurarken root şifresiyle kullanıcı şifresini karıştırmış olma ikisinide deneseydin.Ancak linuxta çareler tükenmiyor
root olup birşeyler yapabilirsin.
-
root şifresini yoktu sati root olmayı denedim bilgisayar kapandı açmaya çalıştım açılmadı da en son fişi çıkardım öle açıldı
-
sen naptın hoca :S anlamadım ki
irca gir;
irc.freenode.net sonra pardus kanalına gir yardımcı olurlar.
-
bende hddleirmi gördüremiyorum deli oldum
bu aprdus kıl bişeuyy gelemz bana ama bakalım nerey kadar
-
bu kanala net üzerinden girebilirmiyim yoksa mirc gibi bir pro mu lazım
-
ya olmassa genede pardus felis kaus mu ne çıkmış onu kurarım ama onu yüklemeden önce bi alışayım dedim
-
Mc hddleri mount etmen gerekir cd romları vs de öbür türlü linux sürümleri tanımaz çünkü disk formatları farklı.Win kurulu olan ntfs normal sabitler ise fat32 linux ise Ext2/3.Ben linux kuracağım zaman şu hileyi tercih ediyorum norton partition magicle bölümlemeyi yapıyorsun o zaman partlar birbirine tanımlı oluyor uğraşmıyosun tekrar mount etmekle
-
pcbear pardus 2007 kurup kernelleri yüklediysen o yüzdne yapıyordur.Dediğin felis chalus olayı pardus 2007.1 sürümü 3 ayda bir sürüm çıkacak.Bana kalırsa indir onu kur hiç uğraşma.
-
AFFERİM SİZE :D:D:D:D:D
-
omuyo amk neyse derginin biri veriodu ya ordan alcaz ya da indirecek birini bulacaz
Toplam Hit: 2000 Toplam Mesaj: 15